2777
2789

اینا تازه اومدن تو این خونه اتفاقی همدیگرو دیدیم سلام و احوالپرسی کردیم خیلی خوشم اومد دیدم خانوم خیلی خونگرم و خوش اخلاقی هستش بعد من یه روز روضه داشتم دعوتش کردم اومدخیلی خوب بود امروز کلی اصرار کرد بیا خونمون رفتم بهش یه سر زدم کلی صحبت کرد از همه چی منم سفره دلمو باز کردم از خانواده شوهرم گفتم بعد پشیمون شدم☹️😑هی به خودم میگم چرا بهش گفتم اشتباه کردم😔الان هی به شوهرم غر میزنم الکی گریه میکنم اعصابم داغون شد گفتم کاش نمیرفتم پیشش خیلی ناراحتم دیگه دوست ندارم ببینمش😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نباید میگفتی ولی دیگه گفتی تموم شد خدا کنه حالا آدم خوبی و راز نگه داری باشه مشگلی پیش نیاد

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

چرااین حس بهتون دست دادانشاا..که ادم باجنبه ای هست چیزی نمیگه بعداناراحتتون کنه یابه روتون بیاره ولی درکل نگیدبهترخیالتون راحته یک وقت همین ادم میبینیدشدیکی ازفامیلاتون یااشناخانواده شوهرکه اصلافکرش روهم نمیکردیدخیلی دیدم که میگم 

دیگه کاریه که شده برای چی اعصاب خودت رو خرد میکنی. ارزش داره به خاطر این چیزا بعد چند وقت مریض بشی؟ عوضش از این به بعد حواست هست که چیزی بهش نگی. هروقت هم اعصابت خرد بود یک دفتر خاطرات توی گوشیت نصب کن و از ناراحتی هات توی اون دفترچه بنویس.

خودتو سرزنش نکن.. ادم نیاز داره با یکی درددل کنه... حالا اونم که نرفته برات مشکل درست کنه.. ولی دیگه سعی کن باهاش وارد جزئیات زندگیت نشی.. الانم برو یه آب به صورتت بزن و الکی روز خودتو خراب نکن

منم دلم نمیخواد پشت کسی بد بگم یا خدانکرده بد کسی رو بخوام

عذاب وجدان میگیرم 

دنیا دو روزه فايده نداره دشمنی و بی احترامی و اینا

اشکال نداره

دفعه های بعد چیزی نگو 

اونم یادش میره مردم الان انقد مشکل و دغدغه دادن که یادشون نمی مونه

عزیزم این حرفها چیه . اون خانم میتونه دوستت بشه . بعدهم اون میخواد چه کار کنه فامیلت نیست که بخواد حرفتو اینور و انور بگه. گاهی ادمها هم احتیاج دارن با یکی حرف بزنن حتی بک آدم غریبه . انقدر بخودت سخت نگیر 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭