2777
2789
وای خوزستان ظلمه قطع کنن باید شهرهایی که آب و هوای بهتری دارن رو قطع کنن 

ااره بخدا الان تنها استانها تو کشور همین جنوب که بدبختیم از گرمااا شهرا بالا بارون و خنک.. مادرم اینا شهرکردن میگه سرد.. حالا میخوام برم اونجا یه نفسی بکشم

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب که کل ادارات تعطیله خود به خود مصرف برق پایین میاد در طول روز مصرف میره بالا به نیروگاه‌ها فشار م ...

بازم کاش صبح قطع میکردن نه الان 

اب و هوای اینجا به شدت گرمو شرجی هست نفس نمیشه کشید

درکت می‌کنم خیلی سخته و متاسفانه ما محکوم به تحمل رنجی شدیم که حق ماها نیست

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
بازم کاش صبح قطع میکردن نه الان  اب و هوای اینجا به شدت گرمو شرجی هست نفس نمیشه کشید

کلا جنوب باید نیروگاه‌های بیشتری  واسش راه اندازی کرد کلا مردم جنوب باید یکم مطالبه گر باشن درخواست  امکانات داشته باشن خیلی از  شهرها  باوجود امکانات ولی جوری مردمش و مسئولین لابیگری و هوچی‌گری میکنن که دولت رو مجبور میکنن بهشون رسیدگی کنه ولی یکی ما یکی هم شما جنوبیها از این اخلاقا نداریم  همیشه هم محروم میمونیم

کلا جنوب باید نیروگاه‌های بیشتری  واسش راه اندازی کرد کلا مردم جنوب باید یکم مطالبه گر باشن درخ ...

دقیقا 

منطقه ما خیلی اعتراض میکنن اما کسی رسیدگی نمیکنه انگار تو جهنم زندگی میکنیم