2777
2789

خواستگاریهام همش به هم میخوره یا مورد هم کفو هم نبودیم 

یا من رد میکردم یا علتی پیش میومد و بهم میخورد

الان  نشون دستم کردن برای بعد از صفر که عقد کنیم ولی احساس میکنم نسبت به چندوقت پیش خانوادش و خودش یخورده سرد شدن و چون توی محیط کوچک و روستایی هستیم نمیخوام حالا که اسمش روم افتاده یه وقت نامزدیم بهم بخوره😔نگید برات مهم نباشه اینجا اسم کسی روت باشه حکم زنی رو داری که انگار با چندتا بچه طلاق گرفتی و پسر مجرد دیگه کمتر میاد خواستگاری

چه راه حلی دارید؟چیکار کنم؟دعایی هست بخونم که این ازدواج نپاشه و سر بگیره؟

چون هم همکفو هستیم هم دوستش دارم و سنمون به هم نزدیکه تا الان همه خواستگارام سن بالا بودن ولی این یکی واقعا مورد خوبیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به یه چی عقیده دارم ک اگه واقعا قسمت هم باشین هیچ چیزی نمیتونه شما رو از هم جدا کنه،منم چندبار ازدواجم‌ سر دلایل مختلف بهم خورد ولی واسه شوهرم هیچ نیرویی نتونست ما رو از هم جدا کنه چون واقعا قسمت بود ازدواج کنیم،از نظر من مرگ،ازدواج،بچه دار شدن همش از قبل تعیین شده

خب یه عقد کوچیک‌ میگرفتین دیگه..دخترخالم محرم عقد کردن چه اشکالی داره

منکه نمیتونم اینو بگم خودشون گفتن باشه برای بعد صفر 

اگر میگفتم زودتر باشه الان میگفتن دختره هوله

من به یه چی عقیده دارم ک اگه واقعا قسمت هم باشین هیچ چیزی نمیتونه شما رو از هم جدا کنه،منم چندبار از ...

منم به همین اعتقاد دارم ولی نمیدونم چرا دل آشوم آروم نمیگیره.میترسم از حرف و حدیث و ...

سنت کمع ک نگران نباش بھم بخوره ھم قسمت بودہ یا خودت قبلش بھم بزن  منم ھم سن تو ام ولی میخوام ت ...

من این اجازه رو ندارم.اینجا همه سن پایین ازدواج میکنن و ازدواج نکردن من تا الان براشون عجیب و غریبه خانوادمم خسته شدن