2777
2789

سلام عزیزان

من بعد مدتها پست گذاشتم 

بعد زایمان دومم وزنم به ۸۴ رسید حتی با وجود شیر دادن اصلا کم نکردم  تا اینکه بچه یکسال پیش که از شیر گرفتم وبیخیال کاهش وزن شدم هر راهی بگید و قرص و رژیم منجر به شکست میشد  فقط سه کار کوچیک  کار انجام دادم الان وزنم طی چهار ماه شده ۷۳ 

صبح که از خواب بیدار میشم دوتا قاشق خاکشیر میریزم  تو لیوان  آبجوش بهش اضافه میکنم بعد که ولرم شد لیمو و گلاب ودارچین اصاف میکنم ومیخورم بعدش ۴۰ دقیقه سریع توخونه پیاده روی بدون وقفه میکنم

بعدش یک فنجان قهوه میخورم اگر میلم کشید اندکی صبحانه

نیم ساعت قبل از ناهار که معمولا دوبعدطهر هست میرم تو نت غذاهای چندش آور چینی ها مثل موش سرخ شده سگ آبپز و گربه کبابی طرز تهیه و خوردنش میبینم  این صحنه ها میشه ملکه ذهنم ناهار بانفرت وچندش میخورم سعی میکنم 

هر وقت با تلفن حرف میزنم همش دور خونه سریع راه میرم حتی عمدا  بحث داغ پیش میشم که مجبور بشم پیاده روی سریع دور خونه به ۴۰ دقیقه برسه

بعد ناهار حتما حتما آب جوش  یا چای سبز میخورم

و اینکه اصلا اصلا دیگه آب یخ نمیخورم فقط آب ولرم لوله البته آب تصویه

شبها قبل خواب هم نیم پیاده روی سریع تو خونه میکنم

با خودم هم عهد بستم قسم خوردم که مجبور بشم کفاره پس بدم بعد از ۸ شب هیچ غذایی به جز آب وچایی  نخورم

خیلی خوبه  موفق باشی. منم ب شدت تو کاهش وزن تنبلم. من غذا رو حذف میکنم اما امان از شیرینیجات . فرت و فرت چایی میریزم ک با شیرینی بوخورم 🫥

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قدم شمارنصب کردم تو خونه راه میرم  

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗