2777
2789
عنوان

کیک پزای هنرمند بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 36 پست
همه میگن کمربندی من حتی فرقشونم نمیدونم چیه

ببنید کمر بندی رو کفش کاغذ روغنی میندازی بعد دورش یه قفله بعد پخت کیک باز میکنی کیک راحت درمیاد، برا چیز کیک و دسرای دیگه هم میتونید استفاده کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محبوب ترین قالب بین قناداس مثه قالبای دیگه دردسر رفتن چدن یا نسوزشا نداری به خاطر الیاژش کیک نمیچسبه ...

کدوم قالب محبوبه؟؟؟اخه میگن باید ارتفاع آون توسر در نظر بگیری یک چهارم باشه ارتفاع قالب

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
ببنید کمر بندی رو کفش کاغذ روغنی میندازی بعد دورش یه قفله بعد پخت کیک باز میکنی کیک راحت درمیاد، برا ...

اها من دوساعته دارم فکر میکنم کمربندی چیه🤣🤣

من گاهی تو ظرف پیرکس درست میکنم،کیک های اسفنجیمو تو قابلمه رویی کفش کاغذ روغنی میزارم میپذم ،گاهی هم کیکامو تو قالب طرح دار آلمینیومی درست میکنم

اگه بلدی یه دستور کیک وانیلی نرم و سبک بهم بده

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
من گاهی تو ظرف پیرکس درست میکنم،کیک های اسفنجیمو تو قابلمه رویی کفش کاغذ روغنی میزارم میپذم ،گاهی هم ...

عزیزم الان دارم درست میکنم این دستوری که بلدم تو قابلمه خیلی خوب میشه ولی تو آون درست کنم اگه خوب شد دستورش میدم بهت

کیکت خوب در اومد؟

وای عزیزم عالی شد

دستورش برات میذارم حتما درست کن

قالبم رفتم گالوانیزه گرفتم اصلا نچسبید البته قبلش هم چرب کردم هم ارد پاشیدم

دستورش شاید عجیب ب نظرت بیاد ولی واقعا خوشمزه میشا یجورایی از مامان بزرگم ارث رسیده حتی مزه ش واسه خامه کشی هم مناسبه منظورم اینه خیلی شیرین نیس

دوست داشتی شیرین باشه میتونی شکر بیشتر بریزی

مواد لازم برای ۴نفر

یک پیمانه شکر

یک و نیم پیمانه ارد

یک پیمانه اب جوش

۴تا تخم مرغ

یک ق غ بکینگ پودر

یک ق چ پودر وانیل(سعی کن پودر وانیل شکری نباشه)مارک مزرعه عالیه

خیلی کم نمک

یک چهارم پیمانه روغن مایع

اول تخم مرغ هارو زرده سفیده جدا کن

سفیده رو با دور تند یک دقیقه بزن کف کنه بعد نصف شکر رو اضافه کن و ده دقیقه با دور متوسط همزن بزن تا قشنگ سفید و کرمی بشه بذار یخچال یک ربع بمونه

بعد زرده و بقیه شکر همراه پودر وانیل جدا بزن با هم زن تا رنگش قشنگ کرمی روشن بشه،بعد اروم اروم و در چند مرحله اب جوش اضافه کن بهش و با دور تند هم زن بزن تا سفت نشه تخم مرغ، بعد یک دقیقه روغنم بهش اضافه کن

حالا ارد و بکینگ پودر و نمک رو سه بار با هم الک کن تا کیکت قشنگ پف پفی بشه