2777
2789
عنوان

کیک پزای هنرمند بیاید

138 بازدید | 36 پست

خانما دارم میرم قالب کیک بخرم همیشه تو پلوپز و قابلمه درست میکنم عالی میشه الان آون توستر خریدم یبار با قابلمه گذاشتم توش عالی شد😁

حالا میخوام قالب بگیرم تجربه هاتون از جنس و مدلای مختلف بگید

سیلیکونی طرحدارا حرارت اب نمیکنه؟؟همونجوری طرحدار خارج میشه؟؟

تفلون کمربندیا چطوره؟یا حتی آلمینیومی و فلزی

خلاصه هیچ اطلاعاتی از قالب ندارم هرچیزی که فکر میکنید مفید و نیازه بگید بهم

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روحی یا رویی دارم قبلش داغ میکنم قشنگ اطرافش رو چرب میکنم بعدش کنجد سفید میپاشیم روش و مواد میریزم بعد پخت کیک که خنک شد درش میارم قشنگ اصلأ نمیچسبه 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

من روحی یا رویی دارم قبلش داغ میکنم قشنگ اطرافش رو چرب میکنم بعدش کنجد سفید میپاشیم روش و مواد میریز ...

منم تو قابلمه روحی گذاشتم تو اون توستر خوب دراومد منتها میخواستم یه قالب خوب بخرم

مرسی از تجربت گفتی

تاپیک های من چشه هیچ کس نمیاد توش

من بیشتر وقتا  آلمینیوم میکشم رو سینی توستر و تو سینی توستر کیک درست میکنم. خیلی خوب میشه. 

ولی میدونم که قالب فلزی بهتر از چدن هست. چون چدن بعد چندوقت کفش خراب میشه.اما من قالب فلزی دارم بعد چند سال هنوز سالمه. 

حالا من خودم موندم بین قالب گرد کمربندی یا قالب گرد ساده کدوم بیشتر به کار میاد؟ 

منم تو قابلمه روحی گذاشتم تو اون توستر خوب دراومد منتها میخواستم یه قالب خوب بخرم مرسی از تجربت گفت ...

خواهش میکنم عزیزم والله من سیلیکونی میترسم استفاده کنم میگم بالاخره پلاستیکها  و ضرر داره هر چقدر هم بگن نه تفلون هم زود خراب میشه 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

من بیشتر وقتا  آلمینیوم میکشم رو سینی توستر و تو سینی توستر کیک درست میکنم. خیلی خوب میشه.  ...

همه میگن کمربندی

من حتی فرقشونم نمیدونم چیه

خواهش میکنم عزیزم والله من سیلیکونی میترسم استفاده کنم میگم بالاخره پلاستیکها  و ضرر داره هر چق ...

اره خوب منم واسه همین پرسیدم چون بلاخره حرارت میزنه شاید از موادش جذب کیک بشه