2777
2789
عنوان

چی بگم ب خانوادم؟

263 بازدید | 13 پست

رلم میخاد بیاد خاستگاری ،خانوادش در جریانن ولی نمیدونم چجوری ب خانوادم بگن ک اجازه بگیرن بیان خاستگاری سن و سالم کمه واس همون یکم حساسن ۱۷سالمه لطفا راهنمایی کنید مسخره نکنید

بنظرتون ب چه بهانه ای بگم؟ک مثلا منو کجا دیدن خوششون اومده؟اخه شهرشون یکم با ما فاصله داره

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درستو بخون شوهر قطعی ک نیی

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇

ببخشید اما زود نیست عزیزم؟ 

نمی خوای پخته تر بشی؟ 

زود نیست تو این سن؟ 

به انتخابت اعتماد داری؟ 😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

اگه شهرتون باهم یکی بود میشد یه بهونه آورد

ولی الان ک دوتا شهر مختلف هستین باید راستشو بگی به مامانت.

فقط از روی هیجان تصمیم نگیر هنوز خیلی فرصت داری برای ازدواج

🫀🖇
تو تاپیکات گفتی مغازش سر کوچتونه دیگ بگو اونجا دیده

کاربری دست دو سه نفره گلم

اونی ک الان میگم خونشون گرگانه

اگ پسره دانشجوعه بگو تو شهرتون خونه داشته مامانش اینا دیدنت  دوستم اینجوری ب خانواده اش گفت ال ...

ن تو نمایشگاه کار میکنه