2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این میشه نیمرو.نمیگیم سرخ کردن تخم مرغ.منم اولین بار بود شنیدم

نیمرو رو تعریف کن گلم 

جز اینه که به تخم مرغ سرخ شده در روغن نیمرو میگویند؟😐

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

نیمرو رو تعریف کن گلم  جز اینه که به تخم مرغ سرخ شده در روغن نیمرو میگویند؟😐

خب عزیزم اسمش تو فرهنگ آشپزی ایرانی نیمروعه.چرا مقاومت میکنی.ما تخم مرغ آبپز داریم و عسلی و نیمرو.تخم مرغ سرخ شده نداریییییم.

خب عزیزم اسمش تو فرهنگ آشپزی ایرانی نیمروعه.چرا مقاومت میکنی.ما تخم مرغ آبپز داریم و عسلی و نیمرو.تخ ...

گلم نیمرو ی حالتیه که یکدست سرخ میشه

من تخم مرغ رو هم میزنم نیمرو نمیکنم

و بهش میگم تخم مرغ سرخ شده نیمرو وقتیه که همش نزنم زیاد

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خب روغن سرخ می‌کنه با آب میشه آب پز  روغن سرخ کردنی کباب که نمیکنه

خب نشنیدم مجبور نیسم ک دروغ بگم تخم مرغ سرخ کردن رو...

راحت باش هر چی میگی عزیزم 

شایدم یکارایی رو من انجام بدم ک برای بقیه عجیب باشه

لایک نکن خیرشو ببینی
گلم نیمرو ی حالتیه که یکدست سرخ میشه من تخم مرغ رو هم میزنم نیمرو نمیکنم و بهش میگم تخم مرغ سرخ شد ...

باشه عزیزم شما درست میگی.از این به بعد میگیم تخم مرغ آبپز و نیمرو و سرخ شده😏😏

پختن که فرق داره کلا نمیخوام ابپز کنم و بپزم تخم مرغو من که درست نمیکنم مرغ درست میکنه من تو تابه ...

😂😂😂😂وای از زبونت

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........