2777
2789

وای نه 

ترو خدا بسه دیگه

هر چی سگ دو میزنیم با شوهر بیچارم که برسیم به یه چی 

هنوز نرسیده دوباره ازش دور میشیم میریم سر پله اول...

من دیگه نمیدونم چیا رو میشه حذف کرد هر ماه یه چیزمونو حذف میکنیم دیگه نمیکشم از این همه گرونی خدا به داد همه برسه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس زیر ۲۰ سالته  ماشین ارزون شد

زیر۲۰سالم نیس ماشین همییشه نوسان قیمت داشته بالا پایین شده ولی همه این نوسانات موقتی هستن.پراید یهو۳۰میلیون افزایش قیمت پیدا میکنه بعد۵میلیون افت میکنه

شما ب این میگی کاهش قیمت؟

کاهش قیمت واقعی وقتیه ک ب قیمت قبلیش برسه یا ارزونتر بشه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
ببین هیچی ارزون نمیشه شاید قیمتش ثابت بمونه اما ارزون نمیشه

آخه تو این ماه یکم اومده پایین

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
ارزون نههههه همین قیمتا بمونه

احتمالا رشد چندانی نداره چون واگذاری زمینها شروع شده و اسفند هم انتخاباته و دولت نخواد تشویش ایجاد کنه تا مانع رأی گیری بشه

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
احتمالا رشد چندانی نداره چون واگذاری زمینها شروع شده و اسفند هم انتخاباته و دولت نخواد تشویش ایجاد ک ...

مرسی واقعااااا درست میگی 

راکد میمونه پس حداقل تا پاییز 

ضمن اینکه کلی از مردم تهران به حاشیه رفتن واسه اینکه افزایش قیمت خیلی زیاد بوده حتی واسه اجاره کلی خونه ها خالی بودن