2777
2789

من پدر و مادرم حیوون دوست هستن تا حدی 

اما هرررررچی بهشون چند سال میگم تروخدا یه توله سگ بیاریم نگه داریم از تنهایی دربیام قبول نمی کنن که نمی کنن !

تک فرزندم هستم گاهی واقعا اذیت میشم :) ۱۷ سالمه ...

یه سری سگ ها هستن نه اندازشون خیلی تغییر می کنه نه صداشون اذیتت کنندس توی آپارتمان 

مادرمم خونست یعنی شرایط نگهداریشو داریمممممم 

گفتم خودممممم اصن ازش مواظبت میکنم ، غذاشم میدم و بیرونم می بریمش زود به زود و....

حتی وقتی سگ تربیت بشه دیگه نه توی خونه کثیف کاری می کنه نه زیاد پارس می کنه که کسی اذیت کنه 

منتها راضی نمیشن😭 این همه آدم تو دنیا سگ یا گربه دارن چیشد آخه !!!

نمی‌دونم چیکار کنم واقعا دلم میخواست نگهداری کنم ازشون عاشق حیوونام:)

الان یه دونه از عکس سگی که دوس دارم و می زارم ببینید چقدر کوچولو هست اصلا اذیتی ندارع که

لطفاً به بحث نجس بودن و مذهبی بودن قضیه گیر ندید !

واسه هرچیزی جلو جلو ذوق کردیم کنسل شد :)

نظر هر کی فرق داره من خودم کلا از حیوان خوشم نمیاد کلا همه ن فقط سگ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من با این جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره😊  فاطمه هستم اپراتور لیزر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا 

هیچ حیوونی رو برای خونه نمی‌پسندم. 

بخصوص خونه های آپارتمانی 😐

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

من خودم موافق نیستم نه تنها سگ بلکه هیچ حیوونی به دور از نجس یا تمیز نبودن چندشم میشه ولی خب بعضیا راحت میتونن قبول کنن

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶