2777
2789
عنوان

پولهای شادباش رو دزدید

297 بازدید | 15 پست

عروسی خواهرم بود هشت ماه پیش

شادباش هارو من جمع میکردم از اونجایی که خودش همش وسط بود پولهارو ک جمع میکردم کیفمو دادم دست عروس یکی از فامیلامون ک شوهرم پیشش نشسته بود

چهارصد تا مهمون همه هم شادباش دادن فامیلای نزدیک صد تومنی دویست تومنی

بعد مراسم کیف رو داد بهم بردم خونه شمردم دید ١/٣٠٠هست اون موقع اصلا هیچی نفهمیدم شک هم نکردم ب خواهرم تحویل دادم گفت چقد کم فقط همینو گفت

تادیشب ک خونش فیلم عروسی رو با دقت دیدم خودم برگشتم بهش گفتم این همه جمعیت چطور ١/٣٠٠شد این ک فقط شادباش خانواده ما و شوهرته بقیه چی دیدم میگه من همون موقع فهمیدم هیچی بهت نگفتم گفتم چرا نگفتی کیف دست فلانی وشوهرش بود میگفتی همون موقع ی جوری ب روش میاوردم

الان عذاب وجدان دارم چرا دادم دست اون خانوم و شوهرش 

بنظرتون الان بعد هشت ٩ماه بهش پیام  بدم چی بگم 

بگم چقد کم بود نکنه افتاد از دستت

میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید و ام یجیب بخوانید

بابا زشته دیگه برا ی شاباش

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴۰۰تا صد هزار تومن میشه ۴۰میلیون🫥🫨بعد ۱ تومن گذاشته؟؟؟؟؟

حالا پنجاه تومنم بود الان چیکار کنم خواهرم بخاطر من حرف نزد تا خودم دیشب تو فیلم متعجب شدم اصلا

کادوهای مارو هم شب عروسی دزدیدن.۷-۸ تا سکه کم بود از کادوها. دیگه هم نفهمیدیم چی شد... شما هم بیخیال شین. باید هگون موقع حواستون جمع میبود

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این موقع ها دست به آدم مطمعن میدن، سهل انگاری از خودتون لود، به مادر یا خواهر میدن، یا کسی که وافعا ...

آره از من بود الان عذاب وجدان دارم این همه واس عروسی خواهرم ذوق داشتم آخرش اینجوری شد 

حالا پنجاه تومنم بود الان چیکار کنم خواهرم بخاطر من حرف نزد تا خودم دیشب تو فیلم متعجب شدم اصلا

الان هرچی ام بگی حاشا میکنن نمیتونی ام ثابت کنی باید همونجا میگفتی 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
کادوهای مارو هم شب عروسی دزدیدن.۷-۸ تا سکه کم بود از کادوها. دیگه هم نفهمیدیم چی شد... شما هم بیخیال ...

خیلی بده آدم دلش درد میگیره