2777
2789

سلام بچه ها،خوبید؟😊

بچه ها من ۴روزه دو تا از انگشت های دستم شکسته و نتونستم هیچ کاری کنم،اوضاع خونه خیلی خرابه😅این چند روزم شوهرم از بیرون غذا میخرید

ولی امروز میخوام یه ناهار سبک درست کنم ولی نمیدونم چی

راهنماییم میکنید؟یه غذای راحت

(با یه دست میپزم😅)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کته بپز با تن بخورین راحت و یک دستی😁

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

سیب زمینی تخم مرغ آبپز 

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

خب چندروز اشپزی نکن تاخوب بشی ،سلامتیت مهم تره 

یا از بیرون بگیر یاشوهرت بیاد درست کنه

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
چطوری درستش میکنید؟

پیاز سرخ کن رب گوجه بریز و زردچوبه و نمک و فلفل 

عدسی هم بشور اگه وقت داری بیدار تو اب یکم خیس بخوره 

بعد پیاز اینا که آماده شد عدس رو با آب اضافه کن بهش بذار دیگه خودس بپزه 

گلم 

عزیزم

سیب زمینی هم دوست داشتی میتونی بریزی داخلش

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم