2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بالاتر گفتم از بورس باید بگیری مال بانک نیست  میتونی کدبورسی بگیری کبه صورت آنلاین خرید کنی

عزیزم من از بورس سر در نمیارم میخواستم تو بانک بزارم گفتن این بهتره و تو بانکه

عاشق ۲ تا دخترام هستم
کف مبلغی که باید بذاریم تا ۲۵ درصد سود بده چقدره ؟ چه صندوقی مطمئن تره 

شما میتونید یه واحد هم بخرید قیمتش بستگی داره چند باشه مثلا من دو سال پیش یه دونه پارند رو حدود صدهزارتومن خریدم

الان صندوق ندارم واز قیمتش اطلاع ندارم ولی گف خرید فکر کنم ۵۰۰ هزار یا یه ملیون باشه

عزیزم من از بورس سر در نمیارم میخواستم تو بانک بزارم گفتن این بهتره و تو بانکه

بله این بهتره چون هر زمان پول لازم داشتی به تعدادی که میخای میفروشی ونیاز به مراجعه حضوری نیست وسودش بیشتره

کاری نداره الان میتونی آنلاین کد بورسی بگیری یه سرچ کن نحوه ی گرفتن کد بورسی یا به صورت حضوری به نزدیک ترین کارگزاری محل زندگیت مراجعه کن راهنماییت می کنن

شما میتونید یه واحد هم بخرید قیمتش بستگی داره چند باشه مثلا من دو سال پیش یه دونه پارند رو حدود صدهز ...

یعنی مثلا از یک میلیون هم ۲۵ درصد سود میده ؟ واحد چی هست ببخشید گلم میشه توضیح بدی واحد یعنی چی من نمیخوام برم تو بورس و خرید و فروش کنم فقط میخوام یه مقدار پول بذارم سود بده چون نیاز دارم قسط دارم 

یعنی مثلا از یک میلیون هم ۲۵ درصد سود میده ؟ واحد چی هست ببخشید گلم میشه توضیح بدی واحد یعنی چی من ن ...

واحد یعنی یه دونه 

اگر هر یه دونه پارند مثلا ۱۰۰ هزارتومن باشه شما با یه ملیون ۱۰ تا پارند میتونی بخری ومثل سهام نیست که بتونه روزی ۵ تا ۷ درصد منفی یا مثبت بخوره وجای نگرانی نیست

میشه بگی کدوم بانک ؟

سلام عزیرم شما شمالی هستید لطفا میگید باقلا قاتق تازه لپه شده رو چطور خشک کنم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح تخصصی و قرینه سازی ابرو هستم،،،

سلام عزیرم شما شمالی هستید لطفا میگید باقلا قاتق تازه لپه شده رو چطور خشک کنم

سلام مادر من باقالا ها را با پوست میزاشت کنار بخاری خودشون خشک میشدن بعد از خشک شدن دون دون میکرد

عاشق ۲ تا دخترام هستم