2777
2789
عنوان

یه چیزی بگید آروم شم

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 48 پست
واقعا میبینه یه بنده اینجا داره زجه میزنه

هیچ کار خدا بی حکمت نیست ناشری نکن مطمئن باش به وقتش بهترینا نصیبت میشه❤️

هممون تو زندگی یک مشکلاتی داریم تنها خودتی که میتونی قوی باشی و به خودت کمک کنی

دخترم دنیام شدی مرسی که اومدی تا دیگه تنها نباشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد این همه درد دیگه تحمل کورتاژ و ندارم این همه سختی کشیدم که کوتاژ نشم

نه دیگه کورتاژ نیاز نیست اون برا وقتیه ک تو رحم باشه. شما میگی تو واژنه.برو دکتر با معاینه دربیارتش. اولین باره اینجوری میشنوم.انقد بزرکه درنمیاد؟چن هفته بودین سقط شد؟

خدای مهربون شکرت😍
بعد این همه درد دیگه تحمل کورتاژ و ندارم این همه سختی کشیدم که کوتاژ نشم

نگران نباش هر چیزی یه مراحلی داره دیگه باید طی بشه ما که دکتر نیستیم شاید دارو داد واژن لیز شد خودش افتاد

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

عزیزممم . امیدوارم تا اربعین بهترین خبری ک میتونی ب همه بدی بارداریت باشه. خدا ی نی نی سالم و اهل صالح بهت بده ک جبران این سختیایی ک کشیدی بشه واست ان شالله ... خودتو نباز ضعیف نشو . این استرس و جوش و حرص برای بارداری سمه گلم .

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

اصصلا نترس من یبار کورتاژ کردم هیچ دردی نداشت اصلا هیچی نفهمیدم بیهوش بودم بعدشم هیچ دردی 

الان هم ماه پیش سقط داشتم رفتم سونو میگه هنوز بقایای بارداری مونده هنوز نرفتم دکتر زنان همه میگن برو تو چقد بی خیالی میگم میرم دیگه بذار چهل روز بگذره     

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
هر کاری کردم نشد

نه اصلا اینکاروو نکن شاید رحم زده بیرون قربونت برم اینی که میگی بعید می دونم بقایای بارداری باشه 

فقط برو دکتر اصلا هم نترس رحمم باشه یکاری می کنن بالا بکشه

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
نه دیگه کورتاژ نیاز نیست اون برا وقتیه ک تو رحم باشه. شما میگی تو واژنه.برو دکتر با معاینه دربیارتش. ...

جنین خیلی کوچیک بود ۹ هفته بودم

ولی بقایام حیلی بزرگ بودن 

نمیدونم چرااین آخری اینجوری شد 

کلی بقایا دفع کردم ولی این