2777
2789
عنوان

رانندگی تخمی ورژنِ ایرانی 😖

196 بازدید | 9 پست

دیروز در سطح شهر، یک کامیون با سرعت بالا در مسیرش تمام ماشینای کنار خیابون رو ترکونده و فرار کرده/شیراز

میدان جنگ هم اینجوری نیست  

دیدید که توی هر خیابون اصلی و فرعی پر از کامیونه ؟ و با چه سرعتی هم رفت و آمد میکنن ؟! .. خدایی راهنمایی و رانندگی کجاس؟ 😖...

تمام خیابونا پارک دوبل کردن و راه بسته است... هرجا دلشون بخواد و با هر شکلی پارک میکنن... توی خیابونای اصلی و چهارراه های مهم هرچی بری حتی یک پلیس و یا حتی سرباز راهنمایی نمی بینی...

البته راننده های کامیون دیگه مثل راننده های قدیمی، ماهر و محترم نیستن، تو شهر با سرعت و بی احتیاطی هرکاری که دلشون بخواد میکنن.. یک مشت دهه هفتادی و هشتادی که درس نخوندن و شدن راننده کوپنی کامیون...

کامیون عین تاکسی تو شهر میچرخه با سرعت بالا، تازه بوق و چراغم میدن🤣

والا ما توی ماشین همش صلوات میفرستیم تا سالم به مقصد برسیم.

شهرماکامیوناحق ورودبه شهرومرکزشهرندارن  مگرکسی بارچیزی باشه که درساعتای خاص انجام میشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دههه ۷۰ که ۸۰ که درس نخوندن شدن راننده کامیون 😐😐😐

نکه همه اونایی که درس خوندن شغل مرتبط دارن واس همون همه بیسوادا میرن پی کامیون...

جه خوبه که یه دهه ۸۰ سرمایه خرید کامیون و داره 

و چ قد بده که شما به خیلیا توهین کردین ...

دههه ۷۰ که ۸۰ که درس نخوندن شدن راننده کامیون 😐😐😐 نکه همه اونایی که درس خوندن شغل مرتبط دا ...

میگن فحش رو بنداز زمین صاحبش برمیداره. شما چرا به خودت گرفتی 🤣

اصلا و ابدا توهین به کسی نشده است. اینهمه زحمت میکشم محتوا تولید میکنم اینا رو نادیده نگیرید ممنونم.

تمام تایپیک هام درباره رانندگیه

میگن فحش رو بنداز زمین صاحبش برمیداره. شما چرا به خودت گرفتی 🤣 اصلا و ابدا توهین به کسی نشده است. ...

واقعا برات متاسفم همین 

ما کامیون نداریم ولی مطمئن باش اینجا به خیلیا بر خورده صد در صد عتقادی هم به دل شکستن نداری ...

عوض این که تولید محتوا بکنی یه کم به حرفایی که زدی فک‌کن 

سلام میشه لطفا راهنماییم کنید

سه سال پیش کراتین و پروتین برادرم رفت بالا ،کراتین نزدیک سه بود ،پروتیین رو دو هزار 

پروتیین کنترل شد ،کراتین ولی نه 

همون موقع هم سونو شد که گفتن کلیه هات کوچیک شده مقداری 

تو این سه سال مرتب ازمایش میداد مثل قبل بود تا مهر ماه امسال که کراتینش اومد رو چهار ،ماه بعد پنج ....ازمایش امروزش  اومده رو هفت 😭یک و نیمه پیش رژیم سخت داشت نه نمک نه روغن ،گوشت و حبوبات ،بازم جواب نگرفت 

امروز عصر میخواد بره دکتر ،من طاقت ندارم بخواد بگه بهش دیالیز ،شرایط پیوند چیه ،مامانم ۵۰ سالشه گروه خونیش میخوره به برادرم میتونه بهش بده ؟ باید خودمون به دکتر بگیم 

گروه خونی من o هست اونا a ،من چطور میتونم اهدا کنم بهش؟

سلام میشه لطفا راهنماییم کنید سه سال پیش کراتین و پروتین برادرم رفت بالا ،کراتین نزدیک سه بود ،پروت ...

من زیاد اطلاعاتی در این زمینه ندارم. تاجایی ک میدونم برای پیوند کلیه، گیرنده و اهدا کننده هردو باید آزمایش بدند و ببینند کلیه هاشون بهم میخوره یا ن. فقط گروه خونی یکسان نیست که باید بخوره. همه رو پزشک تشخیص میده. ملاک دیالیز شدن کراتنین و اوره و دفع پروتیین به تنهایی نیست. عوامل مختلف توش دخیله. در کل بیماری کلیه خاموشه و تا وقتی که کارکرد کلیه از دست بره علائم خاصی مثل ورم، درد و ... به سراغ بیمار نمیاد.