2777
2789
عنوان

رمان بازا بیان

106 بازدید | 13 پست

داشتم یه رمان می خواندم که دستم خورد افتادم بیرون از سایتش خب حالا اسم رمان و یادم نمیاد رمان بازا کمک کنید : داستانش اینجوری بود که مامان دختره می‌ره با یک همسن بچش تو رابطه بعد دختره می فهمه اینا عاشق پسره میشه اسم رمانش چیه؟؟

سلام یه گل دارم برگاش سبز هست! یعنی سبز پرنگ و کم رنگ! گل معروفی هم هست حتما دیدی!! مشکل اینه که گل ساقه هاش خم شده نه همش ولی چند تاییش خم شده!! برای همین ضاهرش و خراب کرده!! چکار کنم درست شه؟؟ 

کاربری مرد! خواستی لایک کن ولی ریپ نه! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می تونی عکسش و بفرستی ؟

نه الان خونه نیستم! ولی گل خیلی معروفیه! البته میگم گل یه این معنی نیست که گل میده!! ساقه و برگ هست فقط!! گلِ برگاش سبز کمرنگ و پر رنگ هستن، حتما دیدیش! ساقه هاش و چجوری از حالت خم شدگی در بیارم! چند تا از ساقه هاش به سمت زمین خم شده ضاهرش رو زشت کرده!! تنها راهش قطع کردن ساقه هاش هست؟؟ 

حالت پژمردگی یا می تونن مال آب بیش از حد دادن باشه یا کم بود افتاب

احتمالا کمبود نور هست!! ولی کلا هل گلی که گرفتم حتی وقتی هم که اب و نور مناسی بهش می خورد ولی بازم ساقه هاش می افتاد به سمت زمین! کلا ضاهر گل برام مهمه ولی هر دفعه یه جوری ظاهرش خراب شد! دیگه درخت باید بکارم تا گل 😂

ساقه ها رنگ زرد هم دارن ؟ یا فقط داره میوفته ؟

نه رنگش تغییر نکرده! ساقه و گل سالم هستن! فقط به سمت زمین خم شده! گفتم شاید زمین گرایی باشه ولی خب بعدش دیگه دوباره نباید به حالت عادی برگرده!؟ 

یه چند تا ساقه هم به سمت نور خم شده ولی اونام به حالت عادی کاملا بر نگشتن!! نمیدونم چرا گلا صاف و قشنگ رشد نمی کنن همش یه حالتی میشن که ضاهرش و زشت میکنه! 

احتمالا کمبود نور هست!! ولی کلا هل گلی که گرفتم حتی وقتی هم که اب و نور مناسی بهش می خورد ولی بازم س ...

اگه خراب نشدن که یه میله یا چوب وسط گلدان بزار نزدیک همون ساقه بعد با یه نخ به میله ببندش طوری که تکیه کنه به همون اهرم 

اگه خراب نشدن که یه میله یا چوب وسط گلدان بزار نزدیک همون ساقه بعد با یه نخ به میله ببندش طوری که تک ...

اره باید همین کارو کنم ولی بعدا که دوباره خواستم گلدون و عوض کنم ایشالله مشکلی پیش نمیاد. 

ممنون بابت راهنماییت ✊