2777
2789

اونم نه یه بار...

دوبار...

هربار به اندازه خرید یه خونه پول ازمون رفته...

و تمام و کمال هم خانواده ش مقصر بودن و زیر پاش نشستن و پولش رو کشیدن بالا...

و حالا ما باید مستاجر باشیم و ماشینمونم از دست داده باشیم به خاطر این کاراش..

حالا که خونه گرون شده...

حالا فکر کنید اون پول هاهم پول بادآورده نبوده... هربار خاصل چندین سال زحمت و جون کندن و کار کردن هردومون بوده...

یه تنفر به شدت عجیبی نسبت به خانواده ش تو وجودم شکل گرفته ... که حتی ثانیه ای دلم نمیخواد ببینمشون... که حتی یه پیام بدم.. یه زنگ بزنم.. هییییچ...

به نظرتون حق دارم؟؟ 

اصلا آدم کینه ای نیستم یا بداخلاق و بددل.. اما خیلی خیلی خیلی ناراحتم از دستشون..

آدمای به شدت مذهبی و متعصبی هم هستن... اونوقت به همین راحتی مال مردم رو میخورن.. یه آبم روش

همسرت چرا اجازه میده اینجوری سرش کلاه گشاد بذارن؟! 

اره خیلی حق داری ناراحت بشی 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام اون که هیچ عقل نداره شما چرا مالت روگذاشتی وسط پس انداز پنهان داشته باش برای زمان پیری خودت ح ...

شش ساله دارم کار میکنم... با دوتا بچه کوچیک.. با شکم حامله بچه بغل میکرفتم میرفتم سرکار.. اونوقت آخرش این

ببخشیدا ولی شوهرت مشکل داره خو باید ب فکر زن و زندگیش باشه ن ک هرچی قومش گفتن قبول کنه 

از خودش هم به شدت عصبی و ناراحت و بغض دارم.. زوری بهش محبت میکنم و ابراز احساسات.. فقط به خاطر بچه هام..که جو خونه بد نباشه

خونواده طرف منم اینطور ن همه چیشو بالا کشیدن و ادعا فرهنگ و تمدن دارن ....حست کاملا به جا و درسته عز ...

دقیقا اینا هم به شدت پر ادعا...

یعنی از نظر اینا همه بی دین و ایمان و کافر و بی عقل و بد هستن... فقط اینا آدمن

شش ساله دارم کار میکنم... با دوتا بچه کوچیک.. با شکم حامله بچه بغل میکرفتم میرفتم سرکار.. اونوقت آخر ...

خودن اشتباه کردی نباید حقوقت رومیذاشتی وسط وقتی همسرت حاتم طایی شده

الانم حرص نخور مشکل خودشه انقدر کارکنه تاخونه بخره اما شما دیگه پولی بهش نده 

بیچاره بچه ها ک همچین پدری دارن ب هیچ جا نمیرسن

مامانم هم از این حرفا زیاد میزد...

ولی من سریع جبهه میگرفتم و میگفتم اینطوری در مورد شوهر من خرف نزن...

حالا تازه میفهمم که بعد ۱۲ سال وقتی صفر صفر هستش راست میگفته مامانم

عزیزم تو چهارسال پیش منی..تا پای طلاق بردمش..وادارش کردم همه چیزو ب نامم کنه..با خانوادش کلا قطع رابطه کردم.الانم نهایتا سالی دوسه بار میبینم پدرو مادرشو..با خواهراش و برادراشم سالی ی بار

خودن اشتباه کردی نباید حقوقت رومیذاشتی وسط وقتی همسرت حاتم طایی شده الانم حرص نخور مشکل خودشه انقدر ...

فکر کذشته ولم نمیکنه...

صبح.. ظهر شب..

هر وقت از خواب بیدار میشم سریع این فکرا میاد تو ذهنم و تا دوسه ساعت خوابم نمیبره... داغون شدم تو جوونی