2777
2789
عنوان

کمبود محبت

136 بازدید | 10 پست

بچه ها من این مشکلاتو دارم اما خانوادم هی میگن قوی باش یا منو با یه فرد بدبختر مقاسه میکنن یا میگن هیچستان نیس نرمالی

اما من الانشم قرص مصرف میکنم و افسردگی و وسواس دارم 

توقع فرد نرمالو دارن 

ادما فقط میخوان بگن قوی باش ال باش بل باش

نمیدونن چ پدری قراره از ادم در بیاد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده منم همینن مامانم میگه چیزیت نیست که فکر میکنی حالت بده ما که برات کم نذاشتیم واقعا نیاز به د ...

من میگم دلم میخواد درکم کنین بعد میگن بیش از این نمیتونیم 

البته خواهرم خیلی گوش می‌کرد یه زمانی بحرفم 

ولی چون مدت درمانم طولانی شده عادی شده 

و اینکه همیشه هم حرفای کلیشه ای میزنن 

و اصلا نمیتونن درست باهات حرف بزنن

میدونی چی میگم مثل یه مشاور

فقط حرف میزنن ولی یه نفر درک نمیکنه فکر میکنن راحته این چیزا 

تو این جهنمی ک ما هستیم 

باید فقط از سنگ و فولاد باشیم تا باب میل همه باشیم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh