2777
2789
عنوان

خونه جدید و نو

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم درکت میکنم کلا هروقت یه چیزی بخری یه نفرپیدامیشه که زهرش کنه. ماهم خونه گرفته بودیم هممممه میگفتن وای براچیتون بودخونه حالا یه سال اجاره مینشستید بعد، یا میگفتن گرون گرفتید فلان محله که بالاتره بهتربود، واحد فلان سازنده بود بهتر بود و...

جوری بود که من مینشستم دیوارارو مترمیکردم نکنه واقعا مشکلی داره ساختمون!!!! نکنه متراژ کم داده بهمون!!!!نکنه گول خوردیم!!!حتی احساس میکردم خونه میلرزه!!!!

ولی خداروشکر خونمون عالی بود،فقط تلقین بقیه بود. سالپنجم هست که داریمش و فعلا فقط چندتا لامپ عوض کردیم

دردم از یار است و درمان نیز هم
وای عزیزم درکت میکنم کلا هروقت یه چیزی بخری یه نفرپیدامیشه که زهرش کنه. ماهم خونه گرفته بودیم هممممه ...

دقیقا حرفای اطرافیان منم همینا بود به اضافه حرف این همسایه.

کلا ذوقم کور شده 

دقیقا حرفای اطرافیان منم همینا بود به اضافه حرف این همسایه. کلا ذوقم کور شده 

نه یه مدت بگذره حس خوبی پیدامیکنید

من دور از چشم همسرم میرفتم از همسایه هامیپرسیدم چطوره!!خونه رو چند گرفتید!!! برای ما کلیداول بود اونا یه ماه زودتراومده بودن. فقط فهمیدم ما اون زمان حدود۱۰تومن گرونتر گرفتیم، دیگه به شوهرم نمیگفتم چون اون بدتر اعصابش خراب بود!! اگه خریدید دیگه دنبالشو نگیر بنظرم.به خوشی بشینید

خراب شدن پمپ و این وسایل مصرفی تو خیلی اپارتمانا اتفاق میفته  نگران نباشید

دقیقا حرفای اطرافیان منم همینا بود به اضافه حرف این همسایه. کلا ذوقم کور شده 

ما قبلش خونه هامون ویلایی بود اولین تجربه اپارتمان نشینیمون بود همسایه ها جلسه تشکیل دادن که اشنابشیم و چون تازه ساز بود کموکاستی هارو به سازنده بگیم. اومدن درمورد خیلی چیزا که مااصلااا متوجه نشده بودیم حرف زدن.این کمه اون کمه این رگلاژ نیست اون ستون، این پمپ و...

ماهم خدایی ترسیدیم

روز بعدش همسایه دیگه رو دیدیم میگفت جای پارکینگتون بده، جای انبارتون فلانه گرون گرفتید

اصلا من تا چندماه داغون بودم. متر به دست که حتما سرمون کلاه رفته

ولی خداروشکر الان راضی هستم نه انبار نه پارکینگ هیچ مشکلی نداشت. فقط کمی گرونتراز بقیه گرفته بودیم

کلا همیشه ادمای شادی خراب کن هستن😒

فکر نمی‌کنم کسی حتی حس منو درک کرده باشه.کاش فقط ذوقم کور میشد .همه دار و ندارمونو دادیم اشغال دونی خریدیم 

هر روز کارم گریس.

خیلی بدبختم بخدا

ن میشه بفروشم ن از اینجا خوشم میاد

دریای غم ساحل ندارد

ب حرفش اهمیت نده انشاالله براتون خوش یمن باشه 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
ن نوساز ک پولشو نداشتیم از کجا بگم همه جاش مشکله همسایه ها همکاری نمیکنن

عزیزم این خونه ای که الان هستم یعنی از مشکلاتش بگم هنگ میکنی.

هزار تومن برای کارای ساختمان پول نمیدادن. قدیمی ساز بود.

دوتا از همسایه ها مشکل اخلاقی شدید داشتن . ی چی میگم ی چی می‌شنوی.

اما تحمل کردم ان شا الله پول دستتون بیاد بهترش رو بخرید 

عزیزم این خونه ای که الان هستم یعنی از مشکلاتش بگم هنگ میکنی. هزار تومن برای کارای ساختمان پول نمید ...

دقیقا ی مشکلاتی هست  ک فکر میکنم مغزم سوت میشه 

مشکلات رفتاری و خسیس ک پولی نمیدن ی نمونشه

دعا کن 

من بعد چند سال آوارگی اینجا رو خریدم 

الان هر روز گریه میکنم 

حالم خیلی بده

دریای غم ساحل ندارد
دقیقا ی مشکلاتی هست  ک فکر میکنم مغزم سوت میشه  مشکلات رفتاری و خسیس ک پولی نمیدن ی نمونش ...

عزیزم روحیتو درست کن.داری فقط به معایب خونه فکر میکنی پس محسناتش چی

بله خیییلییی مشکلات بزرگیییی داره خونتون قبول ولی سقفی بالاسرتونه که از خودتونه اونم تو این اوضاع بد مسکن که هر روزم داره بدتر میشه، اینکه نیاز نیست هربار اسباب کشی کنی یا بفکر جور کردن پول پیش باشید کم چیزیه؟

میدونم که جای شما نیستم و شاید یک درصد ندونم مشکلات خونه چیه ولی به خوبیاشم فکرکن

کلا تو زندگی باید اینجوری بود

عزیزم روحیتو درست کن.داری فقط به معایب خونه فکر میکنی پس محسناتش چی بله خیییلییی مشکلات بزرگیییی دا ...

هر روز خودمو میزنم به بیخیالی 

ولی آنقدر منفی نگر شدم که ذهنم ناخودآگاه میره به سمت چیزهای بد این خونه.

امروز رفتم حموم فشار آب آنقدر کمه به سختی شستم خودمو 

آنقدر گریه کردم تو حموم 

پولم ندارم فعلا پمپ بزارم

دعا کن مشکلاتم رفع بشه طاقتم کم شده

دریای غم ساحل ندارد