2777
2789
عنوان

الان دلت از چی گرفته

196 بازدید | 38 پست

خودم دلم از این گرفته ک ته دویدنام و تلاش ب بهتر بودن ...ب پوچی رسید  پوچی ک میگم ینی بدتر شد بدتر نمیدونم چکار کنم هیچی خوشحالم نمیکنه انگار فقط دارم میگذرونم...هیچی دیگ درست نمیشه چون گند زدم ی تموم وجودم از درده خیلی چیزا تو قلبم سنگینی می‌کنه ...

خدایا شکرت♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازاینکه چرا خدا بهم بچه نمیده .چرا باید نصف عمرم را تو مطب دکترها و ازمایشگاه ها بگذرونم .خسته شدم دیگه😔

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

از اینکه خدا آدمای زندگیمو خیلی تعداد کم قرار داد و از همونا هم منو امتحان میکنه، گاهی میگم یا منو دوس داره امتحانم میکنه هی یا اصن حواسش بهم نیس، دلم از تنهایی گرفته از غم و غصه

از انتظار از بچه دارنشدن از اینکه همه ی اطرافیانم یکی یکی بچه دار شدن و دارن میشن ولی من هربار برا هر کدومشون گریه میکنم ک چرا برامن نمیشه.از اینکه دار و ندارمون تو جیب دکتراس و خسته شدیم حوصله میخاد بشینی تک تک بگی ک الان هیچکدوممون حوصله نداریم

یازان بلع یازدی چاره ندی...