2777
2789
عنوان

طرقبه مشهد رفتین؟

1806 بازدید | 9 پست

دوستم پیام داده که رفته طرقبه خیلی خفن بوده و اینا 

میخواستم بدونم دقیقا چ جور جاییه؟

خیلی لاکچریه؟ بالا شهر مشهد به حساب میاد؟

آخه دوستم خیلی تعریفشو میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بالاشهر مشهد که اصلا نیست ولی منطقه تفریحی به حساب میاد بیشتر هم رستوران کافه و سفره خونه و فروشگاه های لباس بزرگ داره اول طرقبه...فروشگاه مبل و اینا هم داره 

جای تفریحی هس😅

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

تو خود مشهد نیس .یه منطقه ییلاقی و خوش آب و هواست.

جاهای تفریحی و مرکز خرید و اینا داره

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

اندازه موهای سرم رفتم

مشهدم خودم 

یه جای تفریحی که طبیعت خوبی داره 

رستوران 

پاساژ و...

ولی بالاشهر که نیست

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂