2777
2789
عنوان

خدا شاهده حق با کیه؟

255 بازدید | 22 پست

ما امشب قرار بود بریم خونه یکی از دوستامون

باهاشون تماس گرفتیم ک کجایید میخایم بیایم خونتون

گفتن که ما میخایم بیایم خونتون شام چی دارید تا بیایم

ما هم به اندازه خودمون غذا درست کرده بودیم

دیگه سریع دست ب کار شدم واسه اونا هم غذا حاضر کردم

ساعت ۹ زنگشون زدیم ۹ و ۲۰ دقیقه اینجا بودن

دیگه اومدن شربت آوردم

شامم همون موقع حاضر نبود 

ساعت ۱۰ هم سفره انداختیم شام بخوریم یه بچه ی کوچیک هم دارن که اصلا کنترلش نمیکنن و کل خونه میریزه به هم و روی مبل بپر بپر میکنه و وسایلای خونه رو پرت میکنه و سرو صدا و ...

بچه ندیده نیستم ولی خب حداقل یه بار به بچه بگن بشین دست ب وسایل نزن .ما هم خونمون آپارتمانی ..‌

خلاصه که تا شام خوردیم و سفره جمع کردیم شد ساعت ۱۰ و ۴۰ دقیقه

بعدش هم شوهرامون رفتن بیرون کار داشتن ۲۰ دقیقه ای طول کشید تا اومدن

وقتی هم اومدن من چایی و شیرینی جات آوردم( بچه اش دست میکرد داخلشون همشو دست زد یا میکرد توی دهنش باز برمیگردوند توی ظرف الان همشو باید بریزم دور)

در آخر هم خوراکی محلیمون آوردم ک همینم کل خونه خوردن و ریختن

بعدشم بلندشدن رفتن

حالا شوهر من باهام بحث میکنه که چرا میوه نیاوردی

میوه هم فقط هندونه و خربزه داشتم 

اینا هم عادت دارن وقتی چیزی میخورن همه جا میریزن و همه جا کثیف میکنن(بچه اش هندونه توی دستش میگیره و فشار میده و بدو بدو میکنه و آبش همه جا میریزه)(خودشون هم مرتب و تمیز چیزی نمیخورن و میریزن)

هندونه و خربزه هم که آب داره و تجربه ای ک داشتم همه جای خونمون کثیف میکردن 

میوه هم دیگه نداشتم به جز چندتا دونه موز که سیاه سیااه شده بود و نرم هم بود مناسب مهمون نبود ک بیارم

شوهرم میگه اصلا کل خونه هم کثیف کنن تو باید میاوردی

یا همون موز سیاه نرما میاوردی(موزها فقط مناسب شیر موز هست)

اینم بگم که وقتی ما بریم خونشون هیچ پذیرایی نمیکنن

الان بنظر شما کار من اشتباه بوده؟

خدا شاهده راستش رو بگید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میاوری یک پارچه پهن میکردی به بچه میگفتی اونجا بشینه بخوره 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نه اتفاقا کار خوبی کردی الان هرکس به فکر رفاه و راحتی خودشه به شوهرتم یاد بده اولویتش خانواده اش باشه 

آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم

بنظر من نه پذیرایی کافی بوده 

ولی خوب مهمون یکم ریخت تو پاش داره و من حس میکنم شما یکم وسواس داری یکم کنترلش کن برای خودت میگم 

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون
میاوری یک پارچه پهن میکردی به بچه میگفتی اونجا بشینه بخوره 

واسه شام همینکار کردم زیر سفره ای انداختم 

روش هم سفره انداختم

رفت اونطرف ک نه زیر سفره ای بود نه سفره نشست 

خدایی شوهراتون به پذیرایی ام کار دارن🥲💔

اخ اخ اخ دست ب دلم نذار که خونه ، یکی که میاد خونمون می ه کل میدون تره بار رو بار میزنه میاره خونه قبلشم سفارش غذارو میده که چی درست کنم و چاشنی چی باشه و سر میز پذیزلیی چی بذاریم و .... دیکه نگم نگم ای خدا از هرچی مهمون و مهمونیه ادمو خسته میکنه انقدر که مهمون دوست داره

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
بنظر من نه پذیرایی کافی بوده  ولی خوب مهمون یکم ریخت تو پاش داره و من حس میکنم شما یکم وسواس د ...

ریخت و پاش که درسته مسلما بعداز هر مهمونی تمیزکاری هست

ولی خب اینا خیلی کثیف کاری میکنن

یک بار دیگه اومدن خونمون شام میخوردن

میریخت روی فرش پاشون هم میزدن داخلش‌‌‌ ...

با هیچ مهمونی مشکل ندارم به جز اینا