2777
2789

وای من عاشق شخصیت هایم که ارومن و وقتی هم باهات حرف میزنن یه احترام و محبت خاصی تو حرفاشونه و خیلی تمیزن و سرشون تو زندگی خودشونه و ب پوستشون میرسن و بوی خوبی میدن💫💫💫

اگه این جور خانومی هستی واقعا بهت حسودیم میشهههه

خدارو دوست دارم اما ازش دلخورم

به غیر از آرومی خدایی بقیش هستم و همش سعی میکنم اینجوری باشه ولی آروم بودن به روحیه شیطون من نمیخوره😂😂

من خودم از خانومای خودساخته و قوی و مستقل خیلی خوشم میاد

‌‌‌‌‌‌اسم کاربریم به آلمانی به معنای آزاد اندیشه:) ‌‌‌‌‌‌کاربری دست دونفره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم آرومم و سرم او زندگی خودمه از منم خوشت میاد؟😁

من خودم مادر نیستم ولی از خانومایی که برا تربیت بچه شون خیلی وقت میزارن خوشم میاد 

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنویسید که اندوه بشر بسیار است....،💔                                                  اگه توهم عاشق امام حسینی پس بیخیال همه تفاوتا منو تو یه اشتراک بزرگ داریم دوست من🙂❤️
به غیر از آرومی خدایی بقیش هستم و همش سعی میکنم اینجوری باشه ولی آروم بودن به روحیه شیطون من نمیخوره ...

اروم باش تروخدا نزار حیف وبشی🥹ولی خب شیطونم باشی اگه با ادب باشی فرقی نداره با اروم💫

منم آرومم و سرم او زندگی خودمه از منم خوشت میاد؟😁 من خودم مادر نیستم ولی از خانومایی که برا تربیت ...

شما بی نظیری قدر خدتو بدون🥹💫

ب نکته خوبی اشاره کردی باید یاداشتش کنم

اروم باش تروخدا نزار حیف وبشی🥹ولی خب شیطونم باشی اگه با ادب باشی فرقی نداره با اروم💫

البته تا وقتی یخم باز نشه آرومم وای به حال اون موقع که یخم جلو کسی باز بشه😂😂

‌‌‌‌‌‌اسم کاربریم به آلمانی به معنای آزاد اندیشه:) ‌‌‌‌‌‌کاربری دست دونفره

قوی،خودساخته،مستقل ،متکی به خود،و مهمتر از همه زنی که مردا رو به یور خودشم حساب نمیکنه چه برسه بخاد وابستگی داشته باشه بهش،اروم،منطقی

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم