خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوههای صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقالمن گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊 برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍
نه بابا کاری ب عکسات نداره ، حریم خصوصی و واسه این باید تایید کنی ک رو پیامکات، تماسات ، ...
جدی . پس بزارم
مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊 برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍
ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنویسید که اندوه بشر بسیار است....،💔 اگه توهم عاشق امام حسینی پس بیخیال همه تفاوتا منو تو یه اشتراک بزرگ داریم دوست من🙂❤️
آخه برای پخش بشه دوحالت پخش میشه یکی اینکه خودت پخش کنی یکی اینکه هک بشی
انقد شوهرم بهم میگه از همه چی میترسم 😅 خودمم میگم بابا شرکت سامسونگ ک با من کاری نداره ولی باز میترسم
حالا خوبه همه عکسامم حجاب دارم مردم عکس لختیشونو پخش میکنن