2777
2789
عنوان

با سمینار های روانشناسی موافقین؟

168 بازدید | 14 پست

سمینار های راجع به راه های موفقیت و پولدار شدن و... که توی برج میلاد هم هست 

چون یکی از فامیلامون به شدت علاقه منده و شرکت میکنه و معتقده تاثیرگذاره 

به نظرتون بی فایدن یا واقعا تاثیر دارن؟

‌‌‌‌‌‌اسم کاربریم به آلمانی به معنای آزاد اندیشه:) ‌‌‌‌‌‌کاربری دست دونفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخنرانهای انگیزشی هستن یا واقعا روانشناسن؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

منم قبول ندارم .تئوری خیلی چیزها میگن که توی دنیای واقعیت واین اوضاع غیر ممکنه  موفقیت و پولداری  انحصاری وژنی شده. به ماها نمی‌رسه.چون می‌دونن موضوعش خیلی ها  روجذب می‌کنه فقط تبلیغ می‌کنند. 

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
سخنرانهای انگیزشی هستن یا واقعا روانشناسن؟

اینجور که ایشون میگن روانشناسن 

دلیلش هم بگین

نمیدونم حس میکنم هر کس ویژگی های خاص خودشو داره و باید انفرادی مشاوره بشه چه مالی و چه موفقیت .

بعدم اینکه این سمینار ها خیلی میخوان همه چی رو فقط وابسته به خود فرد نشون بدن در صورتی با توجه به شرایط جامعه ما نداشتن پارتی، پشتوانه مالی و ...خیلی موثر هست بر موفقیت اینجوری در صورت شکست اون فرد از خودش خیلی نا امید میشه.

منم قبول ندارم .تئوری خیلی چیزها میگن که توی دنیای واقعیت واین همه اوضاع غیر ممکنه  موفقیت و پو ...

اما واقعا تاثیر میذارن

اینم بگم سمینارهاشون اصلا ارزون نیس

نمیدونم حس میکنم هر کس ویژگی های خاص خودشو داره و باید انفرادی مشاوره بشه چه مالی و چه موفقیت . بعد ...

بله باهاتون موافقم ولی اون تاثیری که روی فرد میذارن خیلی برام جالبه که کاری میکنن فرد مقابل مثل خودشون فکر کنه و فقط افکارش این باشه که من روزی موفق میشم یه چیزی تو مایه های قانون جذب

اما واقعا تاثیر میذارن اینم بگم سمینارهاشون اصلا ارزون نیس

عزیزم می‌دونم اونا فکر جیب خودشونن نه ما

راه پولداری وموفقیت آنهاست نه ما

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
بله باهاتون موافقم ولی اون تاثیری که روی فرد میذارن خیلی برام جالبه که کاری میکنن فرد مقابل مثل خودش ...

خوب کلی پول میگیرن که این فکر ها رو بکنن تو مغز مردم وگرنه که اگر خودشون خیلی راه بلدن چرا نمیرن همون راه ها رو انجام بدن .البته نمیگم بی تاثیره شاید تاثیر داشته باشه اما دنیایی که باهاش سر و کار داریم خیلی هیولاتر از این حرفاست

اینجور که ایشون میگن روانشناسن 

اگه بلد بود دیگه دوره برگزار نمیکرد

میرفت از همین چیزایی که میخواد یاد بقیه بده پول درمیاورد

اگه مربوط به قانون جذب و...ست شرکت نکن

دوره های روانشناسی مثلا برای افزایش اعتمادبنفس؛کنترل استرس؛بهبودروابط میان فردی و...خوب نتیجه میدن

ولی قانون جذب و پول دراوردن و...نه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اگه بلد بود دیگه دوره برگزار نمیکرد میرفت از همین چیزایی که میخواد یاد بقیه بده پول درمیاورد ...

من که کلا به جز روابط زناشویی که خب اونم تجربه نکردم نمیدونم کلا روانشناسو قبول ندارم

اینم باهاتون موافقم اگه بلد بود زندگی خودشو میچسبید

نمونش خالم که روانشناس کودکه اما بچش لوس ترینه

من که کلا به جز روابط زناشویی که خب اونم تجربه نکردم نمیدونم کلا روانشناسو قبول ندارم اینم باهاتون ...

قبول دارم اکثر روانشناسا توی زندگی خصوصی خودشون ممکنه مشکل داشته باشن و همشون خوب نیستن ولی الان به جامعه نگاه کنید میبینید تقریبا همه مردم از سلامت روانی کامل برخوردار نیستن

یکی وسواس داره؛یکی افسردگی داره؛یکی استرسیه؛یکی پانیک داره و....ولی بخاطر همین تفکرات تن به درمان نمیدن و این خودش فاجعه ست

قبول دارم اکثر روانشناسا توی زندگی خصوصی خودشون ممکنه مشکل داشته باشن و همشون خوب نیستن ولی الان به ...

درسته🩷