2777
2789
عنوان

از نظرتون من چجور کاربریم؟؟؟😊🧡

95 بازدید | 15 پست

من نیاز به تعریف شدن از بقیرو دارم.

به نظر خودم ساده لو و مهربونم و زود گرم می گیرم😊🧡

و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست و جیغ و هوراأأأأ

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌

بنظرم 

مهربونی 

خوش اخلاقی 

خوش سلیقه ای 

و یه حسم میگه خوشگلم هستی ♥

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
بنظرم  مهربونی  خوش اخلاقی  خوش سلیقه ای  و یه حسم میگه خوشگلم هستی ♥

مرسی عزیزم😊😁🧡

ى كم ساده بيشتر از معمول مهربان  خونگرم  كمى تو پر خوش خنده ولى نازك نارنجى

باورم نمیشه دارین قشنگ توصیم می کنید عزیز😁😊🧡

عزیزم من یه سری از تاپیک هاتو خوندم حتی اونایی که خیلــی وقت پیش گذاشتی.یه جای نوشتی حس ششمی،ولی اگه بودی فکر نمی‌کنم انقد راحت اعتماد می‌کردی،یه جای دیگه از چیزایی نوشتی که بهت لذت می‌ده و متاسفانه مواردی بود که منو به فکر برد.این اواخر هم سعی داری که بـگی آدم ساده‌ای هستـی...خواهرانه بهت پیشنهاد می‌کنم مطالعه‌ات رو بالا ببری،کتاب بخونی،اعتماد نکنـی و دست از سادگـی برداری💜

بخند. در شأنِ ماه نیست که غمگین باشد.