2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای حذف تاپیک باید برید داخل نی نی سایت من و قسمت تبادل نظر من یا بزنید روی پروفایل من  و اونجا لیست تاپیکاتون هست ... انگشتتونو روی عنوان نگهدارید یک صفحه باز میشه کپی نشانی پیوند رو بزنید و برید داخل تاپیک نی نی یار که پایین ایدی کاربریشونو میدم و اونجا انگشتتونو داخل کادر نگهدارید و الصاق میاد اون رو اوکی کنید... فقط تاپیکای خصوصیتون و خانوادگی حذف میشه و روزی یدونه روزهای زوج فقط ...‌ ❌روزهای تعطیل و فرد تاپیک قفله❌... داخل  تاپیک نی نی یار حذف رو بخونید چیزایی که گفتن رو و اینکه برای قفل تاپیکتون برید داخل  نی نی سایت من و قسمت تبادل نظر من و بازکردن یا قفل کردن اونجا مشخصه....‌ اون تاپیکایی که پستی نداره و صفر هست تعداد پستشون هم میتونید با اون سه نقطه زیر پست خودتون  حذفشون کنید و همچنین پست خودتون رو داخل تاپیک کاربرای دیگه که فقط برای حذف پست زیر دو سه دقیقه زمان دارید و غیر از این دیگه قادر نیستید پاک کنید..... درخواست گزارشم ممنوعه باعث تعلیق دو طرف میشه

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2    

توجه :

❌ نی نی یارها تاپیک حذف نمیکنن و فقط از طریق تاپیک نی نی یار حذف تاپیک اقدام کنید❌

@_mahyar