سلام خانمهامن چند وقت یه تاپیک زدم واسه دوستم وشرایطش کامل توضیح دادم که بارداره وبه دلیل نقص جنین نمیتونه بچه رو بدنیابیاره ومجبور ه سقط کنه گفتم اگه کسی جایی روسراغ داره توخصوصی بهم پیام بده یه خانم میخواست کمک کنه که نمیدونم گزارش زدن یاچی تاپیک توچند دقه بسته شد درصورتی که هرچند وقت یبارتاپیک سقط میبینم وکسی هم گزارش نمیزنه که تعطیل بشه حالامن سوال دارم واقعا کسایی که بی دلیل توکاردیگران دخالت میکنن بدون اینکه چیزی بدونن چرا اینقدر ادعامیکنن که خوبن آیا مادری هست که بدون دلیل سقط کنه وآیا کسی هست که دوست داشته باشه بچه ناقص بدنیا بیاره؟؟ من یه باردیگه این تاپیک زدم که اگه کسی جایی رو براسقط میشناسه تو خصوصی بهم بگه اگه هم کسی گزارش بزنه تاپیک بسته بشه به خدا واگذارش میکنم که همچنین چیزی سرخودش بیاد ببینم اونموقع راضیه به اون وضعیت ازهمتون سپاسگزارم 🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!