2777
2789
عنوان

یه سوالِ ریشه ایی😂

168 بازدید | 14 پست

سلام میگم بعد از رنگ کرد سر سریع ریشه ها سیاه میشن .بنظرتون این موهام رشد کردن یا رنگ پاک شده     

واقعا ذهنمو درگیر کرده 

عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴   هدف اول ۷۰  هدف دوم ۶۵ به امید روزهای روشن برای هممون خودت معجزه زندگی خودت باش                         محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار

رشد کردن دیگه مهندس

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ۳ ماهه از اخرین رنگی که گذاشتم میگذره و حدااقل ۵ سانت از ریشه ها سیاه شده ...ولی وقتی موهامو میبینم از نظر قدی بلند نشدن  .پس این ریشه های سیاه چی میگن  

عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴   هدف اول ۷۰  هدف دوم ۶۵ به امید روزهای روشن برای هممون خودت معجزه زندگی خودت باش                         محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار
اگه پاک میشه چرا بقیه مو پاک نمیشه😂 معلومه که مو رشد میکنه

خب پس چرا قد موهام بلند نمیشن 

مو رشد میکنه  احساس میکنم وقتی مو رو رنگ میکنی سریع تر رشد میکنه😂😂

دقیقا منم همین حس رو ددرم تا رنگ رو میزارم یه هفته نشده ریشه ها در میان .

الان ۳ ماهه از اخرین رنگی که گذاشتم میگذره و حدااقل ۵ سانت از ریشه ها سیاه شده ...ولی وقتی موهامو می ...

دقیقل درگیری ذهنی منم هست 

چندباری جلو.موهامو رنگ قهوه ای میزارم بعد یکی دو هفته ریشش سیاه میشه ولی موهام هیچ تغییری نمیکنن😂😂

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 
مو هرماه یکو نیم تا دوسانت رشد میکنه دیگه خودت حساب کن

واقعا یعنی عادیه  

دقیقل درگیری ذهنی منم هست  چندباری جلو.موهامو رنگ قهوه ای میزارم بعد یکی دو هفته ریشش سیاه میش ...

دقیقا اینجاش رو مخه .خب اگه از کف سر رشد میکنن چرا نمیزنن به قد موها.  

میلیمتریه  قابل دیدن نیست😂

ببین من وقتی رنگ گذاشتم موهام تا زیر گوشم بودن .حالا بعد سه ماه همچنان تا زیر گوشم هستن ولی رنگ موهام تا وسط سرم سیاه شده   خب منطقش اینه موهام باید تا سرشونم باشن  ولی ‌...

ببین من وقتی رنگ گذاشتم موهام تا زیر گوشم بودن .حالا بعد سه ماه همچنان تا زیر گوشم هستن ولی رنگ موها ...

خط کش بزار😂

همون مقدار موهات پایین اومده مطمین باش 

رنگ پا نمیشه

..dental stu