سلام میگم بعد از رنگ کرد سر سریع ریشه ها سیاه میشن .بنظرتون این موهام رشد کردن یا رنگ پاک شده
واقعا ذهنمو درگیر کرده
عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴ هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۵به امید روزهای روشن برای هممونخودت معجزه زندگی خودت باش محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الان ۳ ماهه از اخرین رنگی که گذاشتم میگذره و حدااقل ۵ سانت از ریشه ها سیاه شده ...ولی وقتی موهامو میبینم از نظر قدی بلند نشدن .پس این ریشه های سیاه چی میگن
عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴ هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۵به امید روزهای روشن برای هممونخودت معجزه زندگی خودت باش محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار
مو رشد میکنه احساس میکنم وقتی مو رو رنگ میکنی سریع تر رشد میکنه😂😂
دقیقا منم همین حس رو ددرم تا رنگ رو میزارم یه هفته نشده ریشه ها در میان .
مو هرماه یکو نیم تا دوسانت رشد میکنه دیگه خودت حساب کن
واقعا یعنی عادیه
دقیقل درگیری ذهنی منم هست چندباری جلو.موهامو رنگ قهوه ای میزارم بعد یکی دو هفته ریشش سیاه میش ...
دقیقا اینجاش رو مخه .خب اگه از کف سر رشد میکنن چرا نمیزنن به قد موها.
ببین من وقتی رنگ گذاشتم موهام تا زیر گوشم بودن .حالا بعد سه ماه همچنان تا زیر گوشم هستن ولی رنگ موهام تا وسط سرم سیاه شده خب منطقش اینه موهام باید تا سرشونم باشن ولی ...