2777
2789

سلام دوستان من ده ساله اصلا روي كتاب درسي باز نكردم ديپلم تجربي دارم با معدل ١٥/٥منطقه دو هستم

به نظرتون از شنبه شرو كنم روزي ٥ ساعت درس بخونم بهمن ماه كنكور شركت كنم ميتونم تراز زير ٦٥٠٠ بيارم 

رشته هاي پرستاري يا فرهنگيان مدنظرمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دوس دارم شرکت کنم ولی کتاب ندارم نمیدونم چیکار کنم نمیتوننم بخرم

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
من دارم میخوای؟

اره ولی اخه خودت چی؟؟؟

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

نهايتا كنكور تيرماه شركت كنم و ترميم معدل هم ميتونم خرداد ماه انجام بدم چون سابقه تحصيلي خيلي تاثير داره تو كنكور 

به نظرتون حداقل بهمن هم نشد تير ميتونم پرستاري يا فرهنگيان قبول شم

با روزي ٤ يا ٥ ساعت مطالعه

رقابت تو تجربی خیلی زیاده به جاش برو یه حرفه یا هنر یاد بگیر 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

نهايتا كنكور تيرماه شركت كنم و ترميم معدل هم ميتونم خرداد ماه انجام بدم چون سابقه تحصيلي خيلي تاثير ...

عزیزم‌چرا فک‌میکنی‌کنکور‌اینقد ‌اسونه ؟

رها باش ، واقعی باش ، خودت باش! زمان حقیقت را میگوید.