2777
2789
عنوان

افسردگی

77 بازدید | 14 پست

سلام می‌خوام دوتا تاپیک بزنم درموردافسردگی و اضطراب و مطالب خوب و مفیدی که خوندم رو براتون بگم و اگر هم شما تجربه‌ای داشتید بنویسید ما هم بخونیم. امشب درمورد افسردگی صحبت می‌کنم و قبلش برای صبوریتون درمورد کند تایپ کردن و ارسال کردنم تشکر می‌کنم. بزن بریم.

چیزایی که می‌گم از کتاب درمان افسردگی از دکتر گیلیان باتلر و دکتر تونی هوپ هست که یه کتاب دیگه هم باهم نوشتن در مورد اضطراب که هردو کتابای خیلی خوبین و خیلی خوبه اگر بخونیدشون من از طاقچه خوندم. و یه سری از مطالب رو از جاهای دیگه گیر اوردم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تکنیک به این منظوره که همه ی حواست رو روی یه موضوع زندگیت متمرکز نکن و اون رو بزرگ و همه چیز قرار نده. چون اگر توی اون بخش شکست بخوری انگار توی تموم زندگیت شکست خوردی و اون موقع است که افسرده می‌شی پس حواست رو روی یه بحث فقط نذار و به همه جنبه ها اهمیت بده

حالا چه کسی افسردست و افسردگی می‌گیره کسی که یه چیزی در زندگیش رو از دست بده اون چیز می‌تونه خیلی بزرگ باشه مثل از دست دادن عزیزانش یا ورشکست شدن و از دست دادن جایگاه شغلی یا حتی کوچک باشه مثل نگرفتن یه نمره خوب یا نگرفتن توجهی از سوی کسی یا دیر رسیدن به تماشای یک فیلم!