2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره کجا برم 

اگر سفر زیارتی باشه قطعا دوتا چادر و چادر نماز و لباسهای سنگین و اینجور چیزا 

اگر خونه مادرم بخوام برم تقریبا کمد رو بار میکنم😂😂😂چون تو اون مدت هم تفریح میرم هم مهمونی هم طبیعت 

برای هر مکانی هم یه لباس مخصوص 

اگر سفر سیاحتی باشه لباس های سبک و راحت،مثلا عبا برمیدارم با روسری های متفاوت و نهایتا یدونه کتونی که به همه لباس هام بیاد 

لوازم آرایشی بهداشتی هم یه کیف بزرگ برمیدارم هر جا برم

اگر نزدیک پریودتون هست نوار ولباس زیر مناسب همراهتون باشه،عینک آفتابی،من حتما ملافه میبرم خیلی حساسم،جوراب اضافه هم برای هرسه تامون چند جفت میبرم دوست ندارم تو سفر چیزی بشورم،مام ،عطر،داروهام،شناسنامه وخیلی چیزای دیگه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
یدونه اتو مسافرتی گرفتم اصلا روشن نمیشه 

ببر ب فروشنده نشون بده 

من بین لیستی ک بهت گفتم وسیله هایی بود ک با ماشین شخصی بری و اختیارت دست خودته 

اما با قطار ک میخای بری با اصول و نظم برو چون هر سفری بری قطعا ی خریدایی داری پس وسیله زیاد تو دستت نباشه

بستگی به مقصد و نوع سفر داره سفر زمینی یا هوایی دریا یا محیط شهری یا طبیعت ایران یا خارج هتل یا ...

شما مثل منی 

منم همینجوریم 

همسرم همیشه اولش غر میزنه 

ولی وقتی میریم میرسیم به مقصد کلی دعام میکنه که اینجوری وسیله جمع میکنم😂😂😂

دیگه انقدر مسافرت رفتیم اوستا شدم 

حتی ابجیام میخوان برن مسافرت زنگ میزنن میگن چی برداریم😂😂😂😂

آخه لباسا خیلی چروک میشن

مطمئنا در طی روز اصلا وقت نمیکنی لباس اطو بزنی

چون تو مسافرت ترجیح میدی همش بگردی و وقتایی که میای هتل اینقدر خسته ای که میخوابی

ولی همه هتلا هم سشوار دارن و هم اطو

فقط باید ازشون بخوای که بهت بدن

شما مثل منی  منم همینجوریم  همسرم همیشه اولش غر میزنه  ولی وقتی میریم میرسیم به مق ...

دقیقا فایل  اکسل منو خیلی ها گرفتن

چهار ستون هم داره انجام دادنی ها مثل خرید ارز یا عوارض خروج

خریدنی ها

برداشتنی ها

مدارک

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

کتری برقی تاشو 

سشوار  اتو مسافرتی  

شامپو و ماسک مو و فوم شستشوی صورت  مسواک خمیردندان  حوله . لباس زیر بسیار زیاد.  چند تا مانتو نخی و شال و شلوار و شومیز و شلوار 

شارژر . پاور بانک . شارژر ساعتم  . 

داروهای ضروری  

زیره ، قرص نعنا

☕️🫖🥳😍💌🍁🍂

دقیقا فایل  اکسل منو خیلی ها گرفتن چهار ستون هم داره انجام دادنی ها مثل خرید ارز یا عوارض خروج ...

من خودم تو نوت گوشی نوشتم 

هی به مرور کاملش میکنم 

هر تجربه سفر یه سری موارد اضافه و یه سری کم میشه