2777
2789

شوهر من عاشق لباسه و اکثرا براش لباس میخرم سلیقمم خیلی خوبه و خ میپسنده 

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
جیگرا پیشنهاد بدید چجوری شوهرمو سوپرایز کنم برا تولدش؟ ۲۴شهریوره ساعت مبخوام براش بخرم 

من شوهرمو سورپرایز کردم امسال با دوست صمیمیش هماهنگ کردم رفتیم ی کافه رستوران عالی توی شیراز از قبلم کیک و هدیشو خریده بودیم با خواهرم و مادر دوستش ما رفتیم سمت کافه و اونجا کیکو اهنگ شمع روشن کردیم با دوستش اومد کلی سورپرایز شد و عالی ترین شب زندگیمون شد 🌺❤️

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرمو سورپرایز کردم امسال با دوست صمیمیش هماهنگ کردم رفتیم ی کافه رستوران عالی توی شیراز از قبلم ...

پولم کمه ،کافه نمیتونم برم 

میخوام تو خونه براش جشن بگیرم 

کاش خدا به منم نی نی بده 🥲💔
بامن ازدواج میکنی؟💍😂

دیگه خودمو تباه کردم تموم شد و رفت😂

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

پولم کمه ،کافه نمیتونم برم  میخوام تو خونه براش جشن بگیرم

خب وقتی سرکاره خونرو اماده کن دبگه درو باز کرد اهنگ تولد بزار

خلاقیت ازم میباره اصن خلاقیت ندارم😂 

خانومایی ک موتور و‌ایفون و اینا خریدین کارتون چیه مگه؟؟؟!!!

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
فهمیدی به منم بگو😂

کاش زن گرفته بودم بجا اینکه شوهر کنم:/

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
پولم کمه ،کافه نمیتونم برم  میخوام تو خونه براش جشن بگیرم

فکر خوبیه من پارسال پول نداشتم تو خونه گرفتم براش ی کیکو ی شام فقطم خودمون بودیم خ هوب بود اونم امسال ولی ۱۲۰۰شد شام ۴۰۰کیک ۶۰۰هدیم