2777
2789
عنوان

یک لحظه بیایید درمورد بی بی چک

216 بازدید | 17 پست

بچه ها من دو روز از موعدم گذشته و روز موعد بی بی چک منفی شد امشب دلم طاقت نیاورد و دوباره بی بی چک گذاشتم همون اولش منفی بود منم بیخیال شدم رفتم و بعد از حدود یک ساعت داشتم رد میشدم از کنارش که دیدم هاله خیلی کمرنگ داره اینم بگم روز موعد که بی بی چک گذاشتم منفی بود تا دو روز هم بی بی چک رو نگه داشتم هاله ننداخت یعنی الان باردارم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ینی باردارم؟؟ میشه برام دعا کنی اگر باردار باشم این دیگه سقط نشه

الهی امییییین . حالا چند روزی صبر کن دوباره بزن . اصلا استرس نگیر . منم سقط داشتم . الان نی تو دلمه . بخندو منتظر بغل کردنش باش😁

الهی امییییین . حالا چند روزی صبر کن دوباره بزن . اصلا استرس نگیر . منم سقط داشتم . الان نی تو دلمه ...

من سقط مکرر دارم چهارتا سقط داشتم ولی خب الان حسم کامل فرق میکنه یک هس عجیب دارم قبلا اینقدر از بوی بنزین خوشم میومد ولی دیروز وقتی فهمیدم حالت تهوع گرفتم

من سقط مکرر دارم چهارتا سقط داشتم ولی خب الان حسم کامل فرق میکنه یک هس عجیب دارم قبلا اینقدر از بوی ...

خدا بزرگتر از تصور من و شماست . الان ک بارداری . اگرم نبودی ناامید نشو . نزدیکی ب مامان شدن . همینش قشنگ می‌کنه انتظار تو .