2777
2789

این مرد واقعا مررررده😂😂که باهام کنار میاد🫠

خیلی صبوره

الان یه ماهه زایمان کردم چندروزی خونه خودم بودمو بعدش اومدم خونه مامانم اینا شوهرمم چندروزی اینجا موند و رفت (خونه خودم یه شهر دیگست که حدود هفت ساعتی بااینجا فاصلست) 

انقدر این نی نی مارو اذیت میکنه و همش درحال بدو بدو ام امروز دیگه کم اوردم

ازبس گریه میکنه بچم🥹

حالا شوهرم پیام داده بود حال دخترمون رو پرسیده بود توپیدم بهش😐 نمیدونم چرا فقط میدونم امروز حالم خوب نیست کلی هم گریه کردم

الانم زنگ زد دوبار جواب ندادم پیامشم خوندم جواب ندادم

تا زنگ زد مامانم

الان میگم چقدر مظلومه این بشر ولی بازم حالم خوب نیست جوابشو بدم😑

شمام خسته ای بعد از زایمان هم انگار این حالات طبیعیه. اما خب اون بنده خدام بی تقصیره. بهش یه زنگ بزن یا پیام بده 😉

👼 خدایا شکرت که بعد از 3 سال منم طعم مادر شدن رو حس کردم. و یک فندق کوچولو توی دلم گذاشتی ❤ 😍خدایا تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچکسی حسرت بچه دار شدن به دلش نمونه.. 🙇 من با معجزه ی امام زمان (عج) این تو دلی رو دارم. خدایا نی نیمو به خودت میسپارم، خودت مراقبش باش ❤... بلاخره منم تونستم امضام رو عوض کنم: (عزیزانم لطفا برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین 🌹    از خدای بزرگ میخوام هرکسی که مثل من منتظره دلش شاد بشه... الهی آمین 😙❤) این قبلا امضام بود و الان هزاران بار خداروشکر میکنم که در تاریخ 10/ 01/ 1402 بی بی چکم مثبت شد. و در تاریخ 1402/01/22 صدای قشنگ قلبشو شنیدیم 😍👼 و در تاریخ 1402/02/25 گفتن که احتمالا یه گل پسری عشق مامان... 😇 اما در تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۱۹ اعلام کردن که گل دختر مامانی... 😍😍😍 من موندم و یک سیسمونی پسرونه 😄قدمت روی چشممون دختر زیبای من...♥️ خدایا این حال خوبو نصیب هرکی که منتظره بکن. اگر امضامو خوندین اینار لطفا واسه سلامتی تو دلیم، صلوات بفرستین مهربونا 🌷🌷 انشالله هرچی از خدا میخواین به بهترین شکل نصیبتون بشه 🙇 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مواظب افسردگی بعد از زایمان باش مکمل بخور خوب بخواب برو بیرون

بیرون نمیتونم برم 

چطوری با یچه کوچیک خوب بخوابم اخه🥹

مکمل اینا میخورم

روحیه ام واقعا خوب بود بعد زایمان ولی امروز دیگه بریدمم 

اصلا نمیدونم چیشد یهو

بیرون نمیتونم برم  چطوری با یچه کوچیک خوب بخوابم اخه🥹 مکمل اینا میخورم روحیه ام واقعا خوب ب ...

تا بچه خوابید بخواب

بچه رو بزار کریر با ماشین برید هوا بخورید 

باید انرژی رفته ات رو به دست بیاری