2777
2789
عنوان

از لحاظ محتوای تاپیک ها+عکس(با ماسک وارد شوید 🫥محفل بدجور سمی شده)

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 40 پست

نمیدونم کی آنلاین میشی ولی ازت خواهش می کنم به محض اینکه آنلاین شدی ایدی چیزی از یه برنامه ای جایی از خودت بزارتا پیامت بدم راهنماییم کنی  راجب منابع تستی ازت سوال دارم و کنکور چون خیلی استرس دارم خودتم کنکوری بودی و میفهمی حالمو قراره سرنوشتم رقم بخوره توروخدا کمکم کن دعات می کنم کلیییی😭🥺🙏🏻

میشه وقتی اومدی به این سوالم هم جواب بدی؟کتاب تست خودت و خواهرت چی خریدین فقط؟جامع گرفتید؟میشه بگی چیا بودن لطفا🙏🏻رشتم انسانیه 

توروخدا کمکم کنی منم قبول شم سر نمازام دعات می کنم همیشه🥺❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا تا اومدی اول جواب این پیاممو بده کتاب تست خودت و خواهرت چی خریدین  میشه اسم کتاب هایی روکه گرفتین واسه درس ها بگی  ؟ واسه هر کدوم از درسا که کتاب تست لازمه و گرفتی رو فقط بگو و اینکه کتاب جامع گرفتید؟ یا تک پایه هرچی که بوده توروخدا بگو چیا بودن لطفا🙏🏻رشتم انسانیه 

توروخدا کمکم کنی منم قبول شم سر نمازام دعات می کنم همیشه🥺❤ اگه این پیاممو دیدی لطفا فقط اینو جواب بده حتما مرسییییی🌹🌹🌹

نمیدونم کی آنلاین میشی ولی ازت خواهش می کنم به محض اینکه آنلاین شدی ایدی چیزی از یه برنامه ای جایی ا ...

سلام عزیزم الان پیامت رو دیدم

هر سوالی داری بپرس حتما جوابتو میدم 

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
لطفا تا اومدی اول جواب این پیاممو بده کتاب تست خودت و خواهرت چی خریدین  میشه اسم کتاب هایی روکه ...

عزیزم کتاب تست خیلی سبز و گاج میخریدم من

بیشتر هم  کتاب های خیلی سبز رو استفاده میکردم چون سطحش بالا بود واقعا خیلی به درد من خورد

بعد واسه بیشتر درس ها کتاب تست اش هم  خریده بودم 

روزانه ۱۰ ساعت درس میخوندم تفریح و مهمانی و گردش رو مطلقا ممنوع کرده بودم 

اینترنت و گوشی ممنوع، مگر درمواقع خاص که بخای برای درس و کنکور یه استفاده ای ازش کنی اونم خیلی محدود

کتاب هام رو یه جورایی برات بگم میجویدم از بس که خط به خط میخوندمشون و بعدش میرفتم سراغ تست هاشون

کلاس خاصی هم نرفتم ، فقط و فقط کتابام رو خط به خط با حزییات میخوندم

زبان انگیسی هم خیلی کمک میکنه واسه اونم کتاب تست گرفتم و یه کتاب مخصوص لغت اسمش هم مهر وماه بود بهش میگفتن کتاب لقمه خیلی کوچیک بود ولی همه لغات زبان ۴ سال تحصیلی دبیرستان رو توش اورده بود

لغات و گرامرم رو قوی کردم 

ریاضی ام به شدت ضعیف بود پس وقتم رو براش تلف نکردم و کلا هیچی نزدم

بیشتر روی حفظیاتم کار کردم با زبان و عربی

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
میشه وقتی اومدی به این سوالم هم جواب بدی؟کتاب تست خودت و خواهرت چی خریدین فقط؟جامع گرفتید؟میشه بگی چ ...

اره کتاب هام جامع بودن

جامع خیلی سبز

با یه چند تا هم گاج 

ولی بیشتر خیلی سبز میگرفتم

لطفا تا اومدی اول جواب این پیاممو بده کتاب تست خودت و خواهرت چی خریدین  میشه اسم کتاب هایی روکه ...

اینم بگم هیچکی جز خودت نمیتونه بهت کمک کنه

باید تمام خودت رو بزاری برای درس

صبح باید بیدار شی تا شب یه کله بخونی فقط واسه غذا خوردن از اتاقت بزنی بیرون

سلام عزیزم انلاین هستی سوال داشتم درباره یکی از تاپیک هات

سلام جانم؟؟