2777
2789

یا کلا توی خونه روز چی میزارید بغلش میگیرید یا مهمون که دارید بچه رو با چی میزارید بغلشون؟

بعضیا رو دیدم توی اغوشی میزارن که خب جنس آغوشی ها از پشم شیشه هست ضرر داره بعضی هام روی پتو چندلا شده که اونم دردسر داره

شما چیکارمیکنید؟

نمیخواستم دیگه عضو بشم ولی بازم نتونستم😊 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا بچه هام که نوزادن دست کسی نمیدم وقتی هم که شیرش میدم از بالش شیردهی استفاده میکنم

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
کلا بچه هام که نوزادن دست کسی نمیدم وقتی هم که شیرش میدم از بالش شیردهی استفاده میکنم

بالش های توی بازار خیلی کوچولو هستن نصف بدن نوزاد میگیرن واسه شما خوبه؟

نوزاد که بود اوایل روی آغوشی پارچه نخی خنک پهن میکردم بچه رو میزاشتم بعد گهواره بزرگتر که شد تخت خود ...

من یه آغوشی خریدم که حنسش کلا از پشم شیشه هست میترسم استفاده کنم

بالش های توی بازار خیلی کوچولو هستن نصف بدن نوزاد میگیرن واسه شما خوبه؟

آره اندازه ست واسه نوزاد

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
من یه آغوشی خریدم که حنسش کلا از پشم شیشه هست میترسم استفاده کنم

همه آغوشی ها همین جورین. شاید اگه سفارش بدی برات درست کنند جنس بهتر کار کنن که تا بچه رو میزاری گرمش نشه بچه. من حتی رو سرویس پتو هم مجبورم پارچه نخی( پارچه خشک کن سایز بزرگ) بندازم تا زیاد گرم نشه بچه