2777
2789

بچم کوچیکه وشیطون 

بش میگم امسال نرو 

قاطی کرده؟توک دوروزه خونه مامانت میمونی این دوروزم روش.

بش میگم دوروزه نیس ک ۱۰.۱۲روزه 

الآنم باهام نمیحرفه و ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من همچین زیارتی قبول نیست وقتی زن و بچتو ازار بدی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
من رلم میخواد بره و دلم براش تنگ میشه

اعتقادات هنوز بین جوونا هست😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

هرچی بگم بینتون دعوا میشه 

اما بنظرم بهتر از هرچی ، این هست که بهش بگی برای سالم به دنیا اومدن نی نی  ، نذر کرده بودم که اولین سفر کربلا رو سه تایی بریم 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
همسر منم با مادرش میرن و من خونه ی مامانم می مونم. اما کل سفرشون دو یا سه روز بیشتر نمیشه. اگر خیلی ...

همسر من ده دوازده روز طول میکشه با ماشین شخصی هم میرن.

شما چقدر کم ؟

حتما هوایی میرن؟