2777
2789

شیرم خیلی کمه دختر خوشگلم گرسنه میمونه فقط سه ماه و نیمشه الان به همسرم گفتم شیرخشک بخره بیاره برند آپتامیل میدونم که شیر‌خشک دادن سخت‌تر از شیر خودمو دادنه بخاطر زحمتایی که داره 

میترسم حساسیت نشون بده الحمدالله دخترم نه دلدرد داره نه رفلاکس میترسم شیر باعث بشه بگیره اصلا حتی طرز تهیه‌شو بلد نیستم 

لطفا باهام حرف بزنید غصه نخورم 

زهد ریایی،جهل مقدس...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوغ‌و‌مایعات‌زیاد‌بخور‌

💜🇰🇷대한민국🇰🇷    ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْم‌اللّه‌الرحمٰن‌الرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤

خب عزیزم چیزایی که واسه افزایش شیر خوبه بخور...

قطره ی شیرافزا شنیدم خوبه. زیره. چیزای دیگه ام هست سرچ کن بخور گلی. خیلی بهتر از شیر خشک هست

👼 خدایا شکرت که بعد از 3 سال منم طعم مادر شدن رو حس کردم. و یک فندق کوچولو توی دلم گذاشتی ❤ 😍خدایا تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچکسی حسرت بچه دار شدن به دلش نمونه.. 🙇 من با معجزه ی امام زمان (عج) این تو دلی رو دارم. خدایا نی نیمو به خودت میسپارم، خودت مراقبش باش ❤... بلاخره منم تونستم امضام رو عوض کنم: (عزیزانم لطفا برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین 🌹    از خدای بزرگ میخوام هرکسی که مثل من منتظره دلش شاد بشه... الهی آمین 😙❤) این قبلا امضام بود و الان هزاران بار خداروشکر میکنم که در تاریخ 10/ 01/ 1402 بی بی چکم مثبت شد. و در تاریخ 1402/01/22 صدای قشنگ قلبشو شنیدیم 😍👼 و در تاریخ 1402/02/25 گفتن که احتمالا یه گل پسری عشق مامان... 😇 اما در تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۱۹ اعلام کردن که گل دختر مامانی... 😍😍😍 من موندم و یک سیسمونی پسرونه 😄قدمت روی چشممون دختر زیبای من...♥️ خدایا این حال خوبو نصیب هرکی که منتظره بکن. اگر امضامو خوندین اینار لطفا واسه سلامتی تو دلیم، صلوات بفرستین مهربونا 🌷🌷 انشالله هرچی از خدا میخواین به بهترین شکل نصیبتون بشه 🙇 

غذاهای مقوی بخور آبگوشت و ماکارونی و مغزیجات و دلستر و میتونی شیرافزا از داروخانه بگیری بخوری  در کنار اینا استراحت و خواب کافی هم شیر رو افزایش میده 

شیرخشک بدی احتمال اینکه دیگه سینه ات رو نگیره زیاده

خدایا مراقب عزیزانم باش❤

منم همینجورم . حالا برچه اساسی اپتامیل و انتخاب کردین؟ 

پیمانه ها یک جور نیستن بچه من سیمیلاک میخوره پیمانه ش برا ۶۰ میله‌.  مال نان و ببلاک برا سی میل هست .اینو دقت کن  واینکه به بچه ، اندازه پشت قوطی هم لازم نیس بدی. بقول شوهرم اپن برا بچه غوله نه بچه آدم.

جانم خدا حفظش کنه عزیزم حساسیت نشون نداد؟ چطوری آماده میکنی؟ آپتامیل معمولی آخه شنیدم چند مدله مثلا ...

الان شما باید۱ بدی عزیزم

من ۲میدم 

نه خداروشکر

مشکلی نداشت بدنیا اومده بود نان دادم اسهال میشد آپتامیل دادم خوبه

پسر اولم نان میخورد