2777
2789
عنوان

کسی تا حالا مچ پاش رو گچ گرفته؟؟؟

579 بازدید | 3 پست

بچه ها مچ پام پیچ خورده و قوزک خارجی شکسته. گچ گرفتم. حالا تو این چند رو که توی گچه، تا وقتی پام بالاست اوکیه. ولی پامو یه کم پایین تر از سطح بدنم که میارم وحشتناااک درد و سوزش داره. قشنگ انگار یهویی جریان برق توش میزنه! یعنی یه دسشویی بخوام با واکر یا ویلچر برم اشکم در میاد. علتش چیه آخه؟؟؟

من اتل بستم ولی اینجوری نبود نمیدونم

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سال پیشم همین مچ پام مو برداشته بود و دقیقا وضعم همین بود با گچ. آخه چرا من اینقدر بدبخت برشانسم ...

الهی عزیزم خیلی سخته شاید خوننرسانی نمیشه وقتی میبندی پاتو بعد یهو خون میره توش وقتی میشینی براهمین اینجوری میشه نمیدونم واسه چیه به دکترت گفتی؟ شاید یه مسکنی چیزی داشته باشه

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️