2777
2789
عنوان

سوال ورزشیه

154 بازدید | 22 پست

بچه ها برا آب کردن شکم و پهلو چ باشگاه و ورزشی خوبه؟

لاغر نکنه این دوتا آب شن

پروردگارا من به هر خیری که به سویم بفرستی سخت نیازمندم...اللهم صل علی محمد و آل محمد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو خونه ورزشای مخصوص تخت کردن شکم و پهلو .

اپ برنامه ورزشیم هست دوره ٣٠ روزش جوابگوهس

سرچ کن میاره

یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین 

اپلیکیشن های بدنسازی تو گوشی هس طبق اونا پیش بری اب میکنی 

#کاربر آقا        #واسه الماس شدن باید یه وقتایی انقد تحت فشار باشی که پشمات بریزن...    #تو این وضعیت امام زمانم پس میده کارما بیاد...
تو خونه ورزشای مخصوص تخت کردن شکم و پهلو . اپ برنامه ورزشیم هست دوره ٣٠ روزش جوابگوهس سرچ کن میاره

چ خوب ممنوننن

پروردگارا من به هر خیری که به سویم بفرستی سخت نیازمندم...اللهم صل علی محمد و آل محمد
چ خوب ممنوننن

خواهش عزیزم

یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین 
منم مثل شما فقط شکم پهلو دارم و نمیخوام بقیه ی بدنم آب شه جدیدا میرم پیلاتس و خیلی راضیم 

شنیدم خوبه اینم

اگه برنامه غذایی بخوای مربی میده 

ن نمیخوام

بعضیا هرروز تخم مرغ ابپز میخورن من نمیتونم