2777
2789

عزیزان من میخوان دیپلمم رو بگیرم بعد 10 سال که ترک تحصیل کردم 

لطفا به من بگید بنظرتون من 3سال تجربی بردارم و بخونم یا دیپلم کارو دانش رشته کامپیوتر رو یک ساله بگیرم و بعد برم دانشگاه آزاد؟؟ میخوام تربیت بدنی بخونم دانشگاه میخوام بدونم مدرک دیپلم تجربی خیلی مهمه؟؟؟ مثلا چنانچه من بخوام مهاجرت کنم در آینده این مدرک دیپلم مهمه؟ 😬😐 چون برای رشته تربیت بدنی میگن تجربی درصد قبولی بالایی داره خب من اگه بدون کنکور بخوام تربیت بدنی بخونم هم باید کنکور بدم؟؟؟ چون متأهلم و بچه دارم راه دور نمیتونم برم دانشگاه... 

در همین موارد اگه اطلاعات دارید منو آگاهم کنید🙏😍

سیاسفیده آره همینِشِ که قشنگه🤍🖤

باتوجه به تجربم توی انتخاب رشته ورشته ها من بودم کامپیوتر میخوندم، اپلای رشته تجربی از قبولیش هم سخت تره به خاط اینکه باید دانشگاهت تاپ باشه رتبه کنکورت خوب باشه.... 

اگر همه جا تاریک بود،دوباره بنگرشایدنور،خودِتوباشی.../فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ🫒🇵🇸/

کار آسون تر رووانجام بده که خسته و افسرده نشی با این شرایط. به نظرم کار و دانش کامپیوتر بخون و برو دانشگاه آزاد اگه با شهریه ش مشکلی نداری.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باتوجه به تجربم توی انتخاب رشته ورشته ها من بودم کامپیوتر میخوندم، اپلای رشته تجربی از قبولیش هم سخت ...

عزیزم من جوابمو نگرفتم یعنی اگه همت کنم و خیلی بخونم بنظرت تجربی خوبه؟ من درسم خوبه علاقه دارم میتونم سه سال رو بخونم ولیکن میگم ارزش داره که 3 سال براش بخونم!؟ 

کار آسون تر رووانجام بده که خسته و افسرده نشی با این شرایط. به نظرم کار و دانش کامپیوتر بخون و برو د ...

مرسی عزیزم خب سوالم این بود که واقعا اگه دیپلم تجربی خوبه و ارزشش رو داره درسمو میتونم بخونم تو این 3 سال چون علاقه دارم به درس 

این موضوع کنکور رو برام شفاف توضیحش میدی عشقم من کلا از این موارد دور بودم و کسی هم نیست ازش سوال کنم. 

الان من برای تربیت بدنی باید کنکور بدم؟؟ 

بعد اگه تجربی بخونم رتبه کنکور چجوریه مهمه؟ مثلا من تجربی خوندم رتبه ام به فرض خوب شد و دانشگاه یه شهر دیگه قبول شدم نتونستم برم چیکار کنم؟ ☹️؟ 

کنکور فقط برای اینکه دانشگاه دولتی بری و هزینه کمتری ببره!؟ 😕

عزیزم من جوابمو نگرفتم یعنی اگه همت کنم و خیلی بخونم بنظرت تجربی خوبه؟ من درسم خوبه علاقه دارم میتون ...

راستش ارشش بستگی به خودت داره

ولی اوضاع کنکور و....  اصلا خوب نیست نمیشه اینقدر بااطمینان حرف زد

هزینه ش بالاس(تجربی) 

اما! 

اگه توی ریاضی قویی تردید نکن بقیه ی درسارو میشه یه کارش کرد👍موفق باشی

اگر همه جا تاریک بود،دوباره بنگرشایدنور،خودِتوباشی.../فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ🫒🇵🇸/
مرسی عزیزم خب سوالم این بود که واقعا اگه دیپلم تجربی خوبه و ارزشش رو داره درسمو میتونم بخونم تو این ...

راستش منم دقیق نمی دونم این چیزا رو. چون خیلی همه چی تغییر کرده. با یه مشاور تحصیلی مشورت کن.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁