2777
2789

سلام میگن از نشونه های حاجت روایی دیدن نشانه هایی در خوابه ممکنه اگر خواب دیدید و حاجتتون برآورده شده تعریف کنید خوابتون چی بود و چه نشانه هایی دیدید ممنونم

🌙✨️

من نیتم شغل برای شوهرم بود 

دو روز بعد از شروع چله خواب دیدم که خودم و شوهرم جایی مشغول کار بودیم یک ماه بعدش خودم جایی رفتم سرکار همون کاری که توی خواب دیدم ولی خب شرایطش برام خوب نبود دوماه بیشتر نرفتم😔😔

می خواستم دوباره شروع کنم به خوندن شوهرم راضی نیست 

نمیدونم به کی پناه ببرم امید آخرم امام حسین بود اونم نا امیدم کرد😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نیتم شغل برای شوهرم بود   دو روز بعد از شروع چله خواب دیدم که خودم و شوهرم جایی مشغول ...

نه عزیزم خدا بزرگه نا امید نباش انشالله به آرزو های قشنگت برسی دوباره شروع کن چله بخون برای یک شغل مناسب تر برای منم دعا کن ممنونم 💚🌱🌱

🌙✨️

من نیتم شغل برای شوهرم بود   دو روز بعد از شروع چله خواب دیدم که خودم و شوهرم جایی مشغول ...

مامان منم یک کار پیدا کرد بعد بنا به دلایلی از دستش داد اینقدر ناراحت بود اما چند وقت بعد یک شغل خیلی بهتر و مناسب‌تر پیدا کرد اونجا فهمیدم پس به صلاح اش بوده قبلی رو از دست بده اما از ته قلبش از خدا و امام حسین کمک خواست انشالله برای شما هم همینطوره 💚💚🌱

🌙✨️

نمیدونم چیکار کنم الان هم از بس گریه کردم سردرد گرفتم

میگم خدایا مگه برای تو سخت هست یک کار درست و حسابی برای شوهرم جور کنی ۱۲ سال التماسش میکنم اگه خدا وجود داشت می شنید صدای منو .

شوهرم همه کاری رو نمیتونه انجام بده بدنش ضعیف هست 

مامان منم یک کار پیدا کرد بعد بنا به دلایلی از دستش داد اینقدر ناراحت بود اما چند وقت بعد یک شغل خیل ...

منم هنوز از فکر کار قبلیم بیرون نیومدم شرایطش تقریبا خوب بود ولی نامردی به حقم کرد

نمیدونم چیکار کنم الان هم از بس گریه کردم سردرد گرفتم میگم خدایا مگه برای تو سخت هست یک کار درست و ...

یک زیارت عاشورا و دعای توسل الان به نیت شما میخونم انشالله مشکلتون حل بشه😔😔😔😭💚

🌙✨️