2777
2789
عنوان

اگه وضع مالی خوبی ندارید درس خوندن اشتباه ترین کار ممکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2929 بازدید | 137 پست
رشته به درد بخور یعنی چی؟؟؟؟همه رشته ها حتما به درد میخورن که اموزش میدن تو دانشگاها  عرضه یعن ...

عرضه ینی مهارت

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشكي و اينا خوبه پول توشه من مهندسم امروز بيمارستان بودم كلي حس پشيموني دارم ك چرا حتي يك لجظه ب ا ...

پزشکی هم همینه دوست عزیز و مثل قبل نیست هفت سال درس خوندن با شیفتای سنگین و دروس زیاد و سخت و بعد اون دو سال طرح و از اونجایی که عمومی هم شرایط خوبی نداره باز باید برای آزمون رزیدنتی بخونی و حدود چهار سال هم تخصص و دو سال هم باز طرح! 

شاید تو نتونستی اون چیزی که باشد ومدیریت کنی خواهرزاده دارم دو ان مجردی تلاش دانشگاه متکی به خودش ال ...

رشتشون چیه

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇
پزشکی هم همینه دوست عزیز و مثل قبل نیست هفت سال درس خوندن با شیفتای سنگین و دروس زیاد و سخت و بعد او ...

ولی دندون و فیزیو خوبن پرستاری هم خوبه 

زخمی به قلبمه که دیگه خدا هم بغلم کنه خوب نمیشه
و منی که دانشگاه نرفتم و هر شب حسرت میخورم  اینقد با غصه میخوابم هر شب خواب درس و دانشگاه میبی ...

آرایشگاه که خیلی عالیه. میگن از دکتر ها بیشتر درآمد داره. اون دفعه یع کلیپ بود دختره تو کار کاشت ناخن بود تو تهران میگفت ماهی ۶۰۰ ملیون درمیاره

رشته به درد بخور یعنی چی؟؟؟؟همه رشته ها حتما به درد میخورن که اموزش میدن تو دانشگاها  عرضه یعن ...

نه اکثر رشته ها فقط جنبه درآمد برای وزارت علوم دارن😂

الان دوست من شیلات میخونه 

کاربردش چیه که درآمد زا باشع 

«وقتی همه جا پارتی بازیه»جمله آدم هایی که بقیه رو مقصر میکنن تا خودشون بیان بالا 

مخالفی ریپلای نکن 

أحب نفسي في أي إصدار
ای وای متاسفم ،،،منم یه پسر دختر دارم که محصل هستن پسرم ششم ابتدایی و در حد نابغه است تو طراحی و&nbs ...

بزارید بره دنبال علاقش وگرنه تو سی سالگی چهل سالگی بلاتکلیف میمونه

چو خدا بوده پناهت ، چه خطر بوده زِ راهت؟           خدا یار باشد ؛ دشمن هزار باشد۞۞
برق 

اع چیکار میکنن الان؟

پزشکی هم همینه دوست عزیز و مثل قبل نیست هفت سال درس خوندن با شیفتای سنگین و دروس زیاد و سخت و بعد او ...

خب خوبه چند سال زحمت ميكشي بعد پول خوب داري

نه ك زحمت بكشي و پولي نداشته باشي!

من حداقل اگه بهش فكر كرده بودم الان اين حس رو نداشتم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.