2777
2789

اگر سوالی در این خصوص داشتید خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂

کاش تو امضاتون بنویسید اینجور افراد بیشتری میبینن

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش تو امضاتون بنویسید اینجور افراد بیشتری میبینن

باشه چشم حتما 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
باشه چشم حتما 

🧡🧡🧡🧡🧡

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
عزیزم شما میتونی از رو علایم بگی بارداری ممکن هست یا ن

مثلا چ علائمی؟؟؟

مثلا چ علائمی؟؟؟

من ۲۶ فروردین یه رابطه داشتم دخول نبود یعنی اصلا داخل نبرد و اون دوران پی ام اس بودم دوران پیش از قاعدگی دلدرد پریود رو داشتم خلاصه من زعفرون خوردم۳ اردیبهشت پریود شدم یعنی عصر همون روز پریود شدم ۲ خرداد دوتا بیبی چک یونی تست زدم منفی شد ۴ خرداد ۳ بار زعفرون خوردم باز پریود شدم ۱۱ خرداد بیبی چک وندفو زدم منفی بود ۱۴ خرداد یه بیبی چک دیگه زدم بازم منفی بود ۹ تیر من باز قبل پریودم زعفرون خوردم پریود شدم ۱۶ تیر بیبی چک مدیکور گذاشتم اونم منفی شد ۱۶ مردادم باز پریود شدم احتمال بارداری اصلا هست؟؟ همش استزس دارم 

من ۲۶ فروردین یه رابطه داشتم دخول نبود یعنی اصلا داخل نبرد و اون دوران پی ام اس بودم دوران پیش از قا ...

خیر امکان نیست 

نشنیده بودم تا حالا،یه ترس به ترس هام اضافه شد

شکل های مختلفی از رحم هست که مادرزادی هستن 

خیلی ممنون شما ماما هستی؟؟

نه ماما نیستم ولی اطلاعاتم بالاست