2777
2789
عنوان

از سایپا برام پیامک اومده

5951 بازدید | 37 پست

خانما من برای داداش شاهین ثبت نام کردم 

برام زده بود بهار ۴۰۳ 

الان امروز پیامک اومده برای داریز وجه اقدام کنم 

یعنی الان پول بدم همون بهار ماشین تحویل بگیرم 🤔🤔

خوشحال میشم پیجم 

رفتن وسیله مسیله گرفتن پول کم اومده واریز  کن 😂

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتن وسیله مسیله گرفتن پول کم اومده واریز  کن 😂

😂😂😂😂

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

ایران خودرو برا من زده بود تابستان 402 بعد خیلی سریع برام پیامک واریز وجه اومد اول اردیبهشت اومدمنم واریز کردم 15 اردیبهشت ام ماشین تحویل گرفتم تابستون بود ولی بهار بهم دادن 

دیگ سایپا رو نمیدونم

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

سلام دوستان یه مشورت خواستم به نظرتون کوئیک خوبه ؟مخصوصا هم کشی که شوهرش هی‌کی‌کوموری باشه چون همسرم زیاد خوشش نیومد خواستم نظراتتون بدونم گندم جان عزیزم ببخشید وسط تاپیکت

سلام دوستان یه مشورت خواستم به نظرتون کوئیک خوبه ؟مخصوصا هم کشی که شوهرش هی‌کی‌کوموری باشه چون همسرم ...

عزیزم یکم کوچیکه ولی رانندگی باهاش راحته و درضمن بدنش نسبت ب ساینا محکم تره یه مکانیکی میگفت ک کوییک ها محکم ترن بعدم خواهان زیاد دارن