2777
2789
عنوان

نمیدونم چه کار باید بکنم

318 بازدید | 28 پست

برادرشوهرم بسیار پولدار و اهل شعاف کردن و بریز بپاشه میخواد پولدار بودنشو بکنه تو چشم همه.دیگران براش نقش برده و نوکر دارن 

شوهرم چند ماهی هست که با برادرش کار میکنه پروژه اش یک ماه دیگه تموم میشه

تو این مدت من خیلی اذیت شدم برادرش متاهل ولی دیر وقت میره خونه و اهل دختر بازی و کصافط کاریه تا دیر وقت شوهر منو نگه میداره

انقدر تماس میگیرم تا بیاد چون میدونم داداشش چه آشغالیه میترسم 

یکبار شوهرمو با یه زن خ ر ا ب فرستاده بود دنبال کاری شوهرم فیلم گرفته بود از اونجایی که رفته بودن من تو گوشی شوهرم فیلم دیدم که زنه  با تیپ افتضاح ایستاده و قاطی کردم به برادرشوهرم پیام دادم دوست دخترتو چرا با شوهرم فرستادی و دهنشو سرویس کردم.

میخواد رابطه منو شوهرمو خراب کنه اینو شوهرم اعتراف کرد گفت نمیزاره شب زود بیام تو زنگ میزنی خوشحال میشه دعوا میکنیم (مردک روانی)

ما قرار داد بستیم و پولشو گرفتیم مجبوریم طبق قرارداد تا آخر کار با برادرشوهرم باشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک میکنم بهتره شوهرتو روشن کنی ک برادرش قصد داره زندگیتونو خراب کنه.به هر حال اونم بگه بمون ک نباید همیشه به حرفش گوش بده.و اگه دیدی داره ب جاهای باریک کشیده میشه با ی مشاور صحبت کن

چند وقت پیش برای یکی از کارمنداش که آقاست و سنشم بالاست تولد گرفته شوهر منم دعوت بوده چند تا مرد بودن و قرار بوده دورهم باشن یکی دیگه از کارکنان برادرشوهر  ی پسر جوان لا شی که اهل همه چیز و همه کار هست به دستور برادرشوهرم سه تا خانم چیز آورده خانما نفری دو میلیون و نیم گرفتن بیان مهمونی با اینا باشن

من همون شب تماس میگرفتم با شوهرم ولی جواب نمی‌داد بعد از چند دقيقه خودش تماس می‌گرفت میگفت سر کارم من میگفتم پس چرا صدای ماشین میاد گفت تو بالکنم فهمیدم خبری هست و گفتم الان پا میشم میام اونجا که دیگه شوهرم اومد خونه 

فکرم خیلی مشغول بود چه خبر بوده اونجا چرا شوهرم از بالکن باید تماس بگیره انقدر دیشب گیر دادم تا اعتراف کرد چه خبر بوده 

بعدشم شوهرم گفت من هیچ کاری نکردم نشسته بودم  و گفت برادرم میخواد از ما آتو داشته باشه که بتونه تحت فشار قرارمون بده و سو استفاده کنه و زندگیمونو از هم بپاشه ولی من تا حالا دم به تله ندادم 

برادرشوهرم تکلیفش مشخصه آدم به درد نخور خیانتکار آشغال

من از شوهرم ناراحتم که چرا تو همچین جمعی حضور داشته تا من تماس نگرفتم نیومد خونه.

هنوز هیچ عکس العملی نشون ندادم به نظرتون باید چکار کنم؟

چند وقت پیش برای یکی از کارمنداش که آقاست و سنشم بالاست تولد گرفته شوهر منم دعوت بوده چند تا مرد بود ...

ببین به نظر من هرچه سریعتر با ی مشاوره صحبت کن و حتی اگه پدر شوهرت منطقین و با درک زیر نظر مشاور در جریان بذارشون و اما همسرن به نظر من خیلی هم بدش نمیاد توی جمع اونا باشه چون من نمیتونم درک کنم رفتارسو.اگه زندگیش واسش مهمه وقتی میبینه برادرش اینکارارو میکنه اولا محل رو ترک میکنه و ثانیا یه خودی از خودش نشون میده ک برادره دست برداره از توطئه

اگه زنگ نزده بودی شوهرت نمیومد که 

من باهاش جدی حرف میزنم خب اونم پول داده دیگه

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟