یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡
لامپ کوچیک کردم تو سرپیچ لامپ۲۲۰ ولت .ترکید برق قطع شد چیزیم نشد
اب یخخخخ ریختم رو بخاری دااااااغ
شیشه اش پکید فرش سوخت ،من نسوختم
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡
توی حیاط پدربزرگم چاه فاضلاب با عمق 17 متر زیر پام باز شد اما پای من به طرز معجزه آسایی گوشه چاه گیر کرد و نیفتادم داخلش. بعد از این اتفاق تازه چاه رو آجرچینی کردن و ایمن شد
تازه خونه جدیدمون رو تحویل گرفته بودیم ذوق زده داشیم راجع به کارهایی که میخواستیم کنیم حرف میزدیم یه دفعه پسر دو سالم یه نصفه سیم که سرش لخت بود داد دستم نگاه کردم دیدم صابخونه قبلی یه ریسه کشیده بوده واسه خیابون که سیمش رو ب یه تکه دیگه چسب زده بود . خدا رحم کرد برق بچم رو نگرفت .
ای وی اف کردم با کلی سختی و مشکل یک روز قبل موعد ازمایش خونریزی شدید داشتم گفتم پریود شدم انقد حالم بد بود ک خدا فقط میدونه کلی گریه کردم ولی بازم فرداش رفتم ازمایش مثبت شد ۱۸روز خونریزی داشتم اوایل شدید مثل پریود انقد شیاف و امپول و دارو استفاده کردم و کلی استرس کشیدم الان نه هفته هستم با کلی مشکلات اولش گفتن پوچه و ن جنین دیدن ن قلب انقد خدارو صدا زدم برام معجزه کرد قلب دیدن کلن تو دوماه پیرشدم اما خوشحالم هنوزم هر روز کلی مشکلات مختلف برام پیش میاد جز پرخطرام اما خدا برام معجزه کرد هیچ کس امیدی نداشت برام دعا کن همچیز خوب پیش بره و غربالگریاشم خوب باشه و بسلامتی بغلش بگیرم بخاطر سقطلم هر روز کلی استرس دارم یکبارم تو ۱۸هفته کیسه ابم پاره شد همش میترسم اما به خدا امید دارم چون برام معجزه کرد میدونم ناامیدم نمیکنه ب سلامتی بغلش میگیرم😭
تازه خونه جدیدمون رو تحویل گرفته بودیم ذوق زده داشیم راجع به کارهایی که میخواستیم کنیم حرف میزدیم ی ...
اها اره پسرم یه دوساخ که سیم بش وصل بود دوسالگیش زد تو برق
یهو یه صدا پوووک بلند اومد برقا رفت خدا رحم کرد دست نزد به ادامه سیم
ای وی اف کردم با کلی سختی و مشکل یک روز قبل موعد ازمایش خونریزی شدید داشتم گفتم پریود شدم انقد حالم ...
انشالله گلم
اها اره پسرم یه دوساخ که سیم بش وصل بود دوسالگیش زد تو برق یهو یه صدا پوووک بلند اومد برقا رفت خدا ...
الان یادم اومد من بی احتیاطی کردم اتو رو رو میز خیاطی گذاشته بودم البته اغلب همون جا بود . اصلا فکرشو هم نمیکردم بچه دو ساله اتو رو بزنه به برق. خدا رحم کرد خودش اومد صدام زد و نشونم داد گذاشته بود رو پتو رو شماره آخر روشن بود .