2777
2789
عنوان

دوستان کمک

51 بازدید | 5 پست

سوزش والتهاب بعد از معاینه دکتر زنان .

به کار زنگ زدم میگه ربطی به معاینه ندارع گفتم من دوساله میرم دکتر زنان اینبار اومدم پیش شما چرااینجوری شدم میگه ربطی به من ندارد پس ربط به چی داره حداقل جون میده بگه فلان پمادو بزن قرص بخور زینک زدم یه زره از بیرون سوزشش کم شد ولی داخل التهاب وسوزش داره دالاواگ هم زدم یه زره 😫کم اذیت میشدم این مدت بخاطر زخم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی دکترا خیلی بد معاینه میکنن اره اینم انگار گاز گرفت ولی سوزش از بیرونه البته بیرون بیشتر حس میکنم از داخل هم هست چون صبح پماد که زدم بیرون دیدم سوزش داخل بیشتر متوجه شدم

بیعانه برا کورتاژ تشخیصی وکولپوسکوپی هم دادم خیر سرم صبح زدم گفتم منصرف شدم بایه معاینه این دکتر اینجور شدم اونموقع چی میشه گفت باشه دوشنبه بیا پولتو‌پس بگیر