2777
2789
عنوان

حالم بده خیلی بد🥺😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 51 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی روابط دختر و پسر،اونی ک ۱۰۰درصد لطمه میبینه دختره

پسره ب هیچیشم نیست گفته میخای بخا نمیخای همینی ک هست

اگه کابری اولمو داشتم الان همه منو میشناختن..کابری قبلی، قاب عکس خالی🌱🌹
ادم درس حسابی تر نبود عاشقش بشی خب اینو بچه پنج ساله ام میفهمه طرف قصدش چیه حالا خود دانی فک کنم سنت ...

ن امسال یازدهم 

پیداش کردم جرش میدم الان آبجیش تو پیومه🤦‍♀️

ببیننننننن  تو اشتباه دختر خاله منو تکرار نکنیاااا

به همین روز قسم بعدا باهمونا برمیگرده تهدیدت میکنه ببین کی گفتم دور اون ادمو از همین الان یه خط قرمز بکش به هیچ وجهههه از چهرت عکس فیلمی ندی بهش

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

با دختری که فقط بر پایه احساساتش جلو میره و عکس نود میده صحبتی ندارم فقط می تونم بهت بگم برو بزرگ شو

برو یاد بگیر از عقلت توی رابطه استفاده کنی وگرنه زندگی حالیت میکنه که باید عقلت رو به کار بندازی

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
دروغ میگه توی یکی از تایپکاش دیدم تهش 16 سالش هس

بابا اولن ک یه سال دیر رفتم مدرسه از نظر شناسنامه ۱۸ ام ولی از نظر پایه تحصیلیم ۱۷ حالا اینو ولش بگین چ خاکی ت سرم بریزم